Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ja bych to zas tak tragicky nevidel. Samozrejme je to uz zbytecny pokracovani a bez puvodni party v cele s Culkinem a dvojkou lupicu byl naprosto dementni napad jit do dalsiho dilu, ale kdyz nebudu porovnavat s prvnima dvema dilama, porad z toho vychazi uchazejici rodinna komedie. Problem je v lupicich. Uvodni vysvetlovani o co jde je zbytecny a ackoliv se vsichni ctyri chovaj jako naprosty profici a maj supermoderni hracky, stejne je vsechny malej harant nachyta a oni se zacnou vsude mozne valet a nekam padat jak hovada. Coz by se jeste dalo, problem je, ze to neumi poradne podat a jejich nehody a vyhrozovani nepusobi dvakrat vtipne. Nicmene sem tam se nakej vtipek podari a detskej predstavitel, ackoliv chaba nahrada za Culkina, tak zas tak silenej neni a je tu mladicka Scarlett a na chvily i Neil "Uklizec" Flynn. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

Reklama

PanFilmov 

všetky recenzie používateľa

Tak toto už nie je ono, vôbec nie také vtipné a ani náhodou originálne ako prvé dva diely SÁM DOMA s Macaulayom Culkinom. Síce sa tam nájde zopár vychytených scén ale to je všetko, výrobcovia úplne odbočili od pôvodneho "Sám Doma" :((( 2* som dal len preto lebo som veľký fanúšik predošlých dvoch filmov. ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Co to? 30. nejhorší film? To jako proč? Vždyť se na to dá koukat. Je to sice slušná hovadina, těžící ze skvělé jedničky a dvojky, ale mě to celkem bavilo a zkouknul jsem to celé. Pobavení nebylo sice nic extra, ale i tak bych to nezařadil tak nízko mezi tragické filmy. Zkuste se na to podívat z jiného úhlu pohledu, jako na rodinný film pro děcka. 45% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Skupina dospělých se jako mentálové honí za jedním autíčkem na dálkové ovládání, kdy dosah ovládání je neskutečně dlouhý, prochází všemi zdmi a nevím, co ještě. Ano, zápletka je oproti klasickým dvěma filmům s Macaulayem Culkinem, což bohužel nic nemění na tom, že je celkem obstojně pitomá. Člověk by ani nevěřil, že scénáristou byl také John Hughes. Herci jsou zde příšerní, všichni komplet, potěší pak jen přítomnost mladičké Scarlett Johansson. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (9)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené