Reklama

Reklama

Lovec lidí

  • Česko Kanibalský sex (festivalový názov) (viac)

Hvězda filmového plátna Laura Crawfordová je unesena z Paříže. Její produkční má dodat výkupné, posílá „odborníka“ Petra s penězi a s úkolem přivést zpět Lauru i únosce. Děj se odehrává v tropech, za rytmu tamtanů. Hledání Laury vyprovokuje řadu bitek a dramatických okamžiků. (Euro Video Film Informace Praha)

Recenzie (16)

erl 

všetky recenzie používateľa

Další zbytečnost. Očekával jsem slušnou porci zábavy (název jednoduše nalákal) a nedostal jsem prakticky nic! Nuda , šeď a téměř žádná pamětihodná scéna. Potěšily jedině někteří domorodci – běloši (!?) dvě odhalené a pěkné slečinky , ten legrační vykulenej , černej naháč a veterán Al cliver v hlavní roly. Bohužel, na zábavnou podívanou tohle nestačí. ()

bolan 

všetky recenzie používateľa

Tento španělsko/francouzský kanibalský trash svojí laciností převyšuje dokonce i ty italské. Kanibalové jsou zde mixem Španělů, francouzských Senegalců, sem tam nějaký Marokánec a mezi nimi jedna bloncka co neustále hystericky vříská. To je jako kdyby Češi chtěli natočit western o Indiánech a nastrkali tam cikány a Kateřinu Brožovou. ()

Reklama

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Osvedčená kanibalská koprodukcia Francúzska, Španielska a Nemecka, prichádza v roku 1980 už so svojim tretím zásekom "Sexo caníbal", ako voľného, tematického pokračovania známej kanibalskej trojky toho roku - MONDO CANNIBAL, TERROR CANÍBAL a SEXO CANÍBAL. Francovi to tentoraz nedalo, preto sa okrem vysedávania na teplej režisérskej stoličke a spolupráce na filmovom scenári, vrhol aj na tvorbu originálneho soundtracku, ktorý tak pod svojim menom zastrešil. Ten je ale asi to najhoršie z celého filmu. Síce samotný názov "Sexo caníbal" naznačuje, že o sex a kanibalizmus bude postarané, nie je to však až taká pravda. Až na pár výstavne krásnych a odhalených žien, nepresvedčivého milovania, rituálnych tancov a asi jedinej normálnej kanibalskej scény, ponúka "Sexo caníbal" prevažne iba dobrodružnú omáčku. Jej korením a takou “čerešničkou na torte“ je nádherná modelka Laura Crawford – väzeň skupinky vydieračov, ktorí si prostredníctvom jej únosu hodlajú poriadne namastiť peňaženky tučným výkupným. Na rôzne podpásovky a ústrky spojené s predaním mladej slečny, sa na Zemi samozrejme nenájde vhodnejšie miesto než je odľahlý, bohom zabudnutý prales kanibalov - podriadených divochov, uctievajúcich chrapľavé a neustále vzdychajúce kanibalské božstvo s krvavými pingpongovými loptičkami namiesto očí. Znie to neuveriteľne, a neuveriteľné to aj je! Škoda len, že prakticky iba v tom negatívnom slova zmysle. ### "Sexo caníbal", vo Veľkej Británii známy pod názvom “The Devil Hunter“, sa po vydaní z novembra 1981 distribučným štúdiom “Cinehollywood“, dostal dokonca v auguste 1984 na zoznam tzv. "Video nasties". Cenzori z BBFC ho týmto spôsobom stiahli z oficiálnej distribúcie na britskom trhu, pretože podľa nich sa jednalo o film nevhodného charakteru, ktorý bolo treba z pultov predajní a požičovní dostať preč. Ban po čase pominul, re-releaseu filmu v Uncut podobe sa britský trh dočkal 17. novembra 2008 a to zásluhou distribučného štúdia “Severin Films“ (Rated: 18, predbežný názov uvádzal titul ako "El Canibal"). ()

V4nd4l odpad!

všetky recenzie používateľa

Snad jediný klad na tomhle filmu je část rozhovoru novinářů s unesenou modelkou (Ursua Buchfellner): Novinář: "Could you give me your opinion of men in our country?“ Modelka: „I have no opinion of men, I just love them.“ Jinak je to naprostý odpad plný zmateného a nelogického střídání scén, odfláknutých masek i hereckých výkonů a nudy. ()

G04T 

všetky recenzie používateľa

Název je minimálně zajímavej a když jsem se na něj koukl říkal jsem si.. hmmm... To by mohlo bejt docela dobrý. Potom se ale kouknu na to kdo to natočil a svoje pozitivní myšlenky jsem zahodil hluboko do hajzlu. Kanibalský filmy jsem nikdy neměl v oblibě. Tohle hovno nemohlo dopadnout jinak než špatně. A to ve všech směrech - kamera (fuj kurva), hudba (Franco měl takovou drzost ještě složit "hudbu" k tomuhle "skvostu"), scénář, herci. A za co že dávám tu jednu hvězdu? Je tu poměrně dost krve a goreu. Divák, kterej vyžaduje tyhlety věcičky ve filmech nebude zas tak zklamanej. Tak, Franco, zase někdy příště... Snad to bude lepší, ty magore. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • Snímek je často zaměňován s podobným filmem od Jesuse Franca z téhož roku Mondo cannibale (1980). (Karlos80)
  • Film bol zakázaný na Islande, vo Veľkej Británii a Západnom Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené