Reklama

Reklama

The Offspring - (Can't Get My) Head Around You

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2004, 2 min

Hrajú:

Dexter Holland

Obsahy(1)

Hudební videoklip punkrockové kapely The Offspring zobrazuje kapelu hrající v kupoli, která je osvětlená zářivkami a klip byl pořízen více než 125 kamerami. (Epistemolog)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "(Can't Get My) Head Around You" je v poradí šiesta skladba zo siedmeho radového, štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny The Offspring. Album nesie názov "Splinter". Vyšiel deviateho decembra roku 2003 pod značkou vydavateľstva Columbia Records. Ku songu "(Can't Get My) Head Around You" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip v minimalistickom štýle. Členovia kapely hrajúci pod neonovou kupolou. Klip predovšetkým vyniká dynamickým strihom. Podľa môjho názoru je to perfektne natočený neo-punkový videoklip. ***** ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Originalita klipov sa začne vytrácať z videografie viacerých skupín a interprétov. Takže sa ani nečudujem, že ide o kvalitami nie veľmi oplývajúce dielko. ()

Zaujímavosti (2)

  • Webové stránky kapely oznamují, že tento videoklip patří mezi jejich nejlepší výkony. Video režíroval Joseph Kahn s pomocí Chrise Wattse, který dohlížel na vizuální efekty a multikamerový systém. (Epistemolog)
  • V hudebním videoklipu se poprvé objevuje nový bubeník kapely Atom Willard. (Epistemolog)

Reklama

Reklama