Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný park Fright Land má finančné problémy, preto neostáva nič iné, ako ho zatvoriť a ľudí, zväčša tínedžerov, pracujúcich v ňom, prepustiť. V okamihu, ako padla posledná záverečná, rozhodne sa klub nastávajúcich nezamestnaných usporiadať poslednú spoločnú oslavu v priestoroch svojho niekdajšieho pracoviska. Netušia však, že pre väčšinu z nich bude naozaj posledná. (beso74)

(viac)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia ukážka toho, že moderné slashery nestoja za nič. A keďže je to už raz mŕtvy žáner, tak ani takáto kravina ho už viac zabiť a pochovať nemôže. Ja neviem, čo ma tu malo zaujať. Prostredie zábavného parku by teoreticky atmosferické byť mohlo, ale jedine v lepšie nakrútenom filme. Hercov ani neriešim, pretože za 5 minút si ani nebudem pamätať, že tu nejakí boli, IQ toho celého sa mi už neoplatí riešiť vôbec (v 80. rokoch by som ešte nejaké veci prehliadal, ale v tejto dobe mi to už naozaj pripadá smiešne), rozpočet bol mizivý, vraždy a gore o ničom, pretože takmer v každom snímku vidím lepšie, zabijaci vyložene nezaujímaví, vrátane ich priblblých masiek, celé je to amatérske, hlúpučké, naivné a otravná hudba to zaklincovala už totálne. Vydesiť to nevydesí, zaujať to nezaujme a trápnosť vyhráva na celej čiare. Nadohľad odpadu. A pokiaľ sa režisér snažil vrátiť do starých čias tým, že nakrúti horor, ktorého cieľom je vyzerať a pôsobiť čo najdebilnejšie a všetci mu budú tlieskať, tak sa asi splietol. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Zamestnanci upadajúceho zábavného parku sa rozhodnú urobiť si tu v jednu noc malú párty, na ktorej ich však začne prenasledovať dvojica maskovaných maniakov... Začínajúci režisér Cary Hill bol v zábavnom parku, kde mu napadlo, že miestna atrakcia by bola dobrým miestom pre osemdesiatkový slasher a tak ho za pomoci Kickstarteru aj natočil. A ja som vcelku rád; keďže 80´s slashery sú jedným z mojich najobľúbenejších hororových subžánrov a "Scream Park" sa našťastie radí k tým vydarenejším, novodobým retro hororom. Dobový look, dianie, klišé a slasherová zábava, pri ktorej by sa však zišlo zjemniť amatérske zadrhnutia a trochu viac sa odviazať. ()

Reklama

beso74 

všetky recenzie používateľa

Retroslasher vracajúci sa ku koreňom žánru z 80 rokov dôsledne dodržiavajúci jeho pravidlá, a tak je tu skupinka tínedžerov porušujúcich zabehané normy ohľadom chlastu a veci podobných, k tomu celkom zaujímavá lokácia a jedná tmavá noc a nezvaný návštevník (-ci) s ešte temnejšou dušou. Oblečenie tínedžerov vyzerá ako z 80 rokov, vrahovia vraždia tiež najradšej tým, čo má chladnú oceľ na konci a divák sa neveriaco pozerá, čo to za tupela sa pred ním predvádzajú, mladí herci v hraničnej životnej situácii sa vôbec netvária, žeby bojovali o svoj život, a navyše, svojim správaním vrahovi situáciu neuveriteľne zľahčujú. Keď môžu mužov v maskách odpraviť do večných lovíšť, radšej pustia zbraň ujdú a keď už konečne vraždiaci magor dostane ránu kuchynským nožom do chrbta, ani nekrváca a ani ho to nejako nebolí, snáď ho na o ani nikto neupozornil, že má byť zranený. Súboje sú nesmierne amatérsky nasnímané (pád dievčiny do mláky po kolená), blondínka sa plazí po zemi, aj keď môže vyskočiť na nohy a utiecť a niektoré postavy na istý čas jednoducho zmiznú, aby sa po čase opäť objavili. A keď navyše hlavný magnet filmu Doug Bradley pobudne na obrazovke toľko, že si ani poriadne nestihol zohriať stoličku na ktorej sedel, je jasné, že to bude riadny prúser. Ale za tých niekoľko desiatok sekúnd ukázal ostatným, čo to znamená byť hercom. ()

Zaujímavosti (8)

  • Doug Bradley (Mr. Hyde) sa natáčania zúčastnil len jeden deň. Jeho scény boli natočené na univerzite v Pittsburghu. (beso74)

Reklama

Reklama