Reklama

Reklama

VOD (1)

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Zaujímavosti (5)

  • V desiatej sérii časti 4 seriálu Priatelia s názvom O torte, objedná Rachel (Jennifer Aniston) pre dcéru tortu s čokoládovou polevou. Rovnakú dá urobiť vo filme Becky v jeho závere. (megajalec)
  • Jennifer Aniston bola inšpirovaná jej kamarátkou a kolegyňou Stacy Courtney, ktorá bola kaskadérkou. Vážna nehoda, pri ktorej takmer zomrela, jej pomliaždila nohy a ukončila jej kaskadérsku kariéru. Absolvovala 23 operácií, bola závislou na oxycontine. Nevzdala sa a svoj boj vyhrala a stala sa koordinátorkou kaskadérov vo filmoch. (megajalec)
  • V jednom interview Jennifer Aniston spomenula, že nebola prvou voľbou pre hlavnú rolu. Odmietla ju vraj iná herečka po prečítaní scenáru. Ktorá, nespresnila. (megajalec)

Reklama

Reklama