Reklama

Reklama

Hitovica

(relácia)
Hudobný
Slovensko, 2014, 60 min

Obsahy(1)

Jedinečná hudobno-zábavná šou. Staré známe hity tak, ako ste ich ešte nepočuli! (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

sehe odpad!

všetky recenzie používateľa

Mam tu cest ohodnotit tuto jedinecnu hudobnu Hitovicu (ci Grcovicu),ako prva.Markiza proste ide.Kto je divakom takejto hruzi?Aj maturanti si hadam vedia urobit lepsi program na stuskovej.Toto je proste trestne davat na obraz. ()

Phillippus odpad!

všetky recenzie používateľa

Nehorazny flusanec do ksichtu kazdeho lucidneho divaka. Moderator je strasny primitiv!! DJ je intergalakticky trapne hovado! Co si o nas Cesi pomyslia, ked tuto sracku uvidia? Neexistuje vacsi hnoj ako je tento hyperodpad. P.S.: ked som myslel, ze to horsie nebude, prisla Mazikova! ()

Reklama

mclenin odpad!

všetky recenzie používateľa

Táto relácia by sa kľudne dala označiť ako reprezentatívna vzorka súčasných televíznych programov, obraz doby - kultúrna žumpa, ktorá vedie k degenerácii čo i len priemerne inteligentného pozorovateľa, nieto ešte diváka, pretože si nedokážem predstaviť ako toto môže niekto sledovať, dokonca i reklamy sú znesiteľnejšie, keďže vykazujú vyššiu mieru kreativity. Nevyužité kulisy predchádzajúcej reality show mali miesto toho radšej podpáliť a ušetrené peniaze dať na charitu. (P.S. tento komentár vznikol ako náhly popud v záchvate zhnusenia) ()

Jard odpad!

všetky recenzie používateľa

Relácia, ktorá sa snažila priniesť do slovenskej televíznej tvorby niečo nové tým najúbohejším spôsobom. Len ťažko sa hľadá niečo pozitívne, čo som tu mohol vidieť. 0% ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama