Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Noc v New Yorku (viac)
Trailer

Mladej žene Brook Dalton (Alice Eve) ujde vlak do Bostonu a naviac je okradnutá. Náhodou však stretne pouličného muzikanta Nicka Vaughana (Chris Evans), ktorý strávi noc tým, že sa jej snaží pomôcť dostať sa do Bostonu skôr ako dorazí jej manžel. (Continental film)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (227)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Waw, jednoducho úžasné! Chris Evans absolútne trafil do môjho vkusu a v tej nádielke konverzačiek, ktoré sa v poslednej dobe predierajú na filmové plátna, bolo pre mňa Before We Go absolútne tou najlepšou konverzačkou celkovo. Celá Linklaterova "trilógia" Before... (Sunrise, Sunset, Midnight), ktorá bola všeobecne považovaná za vrchol tohto žánra, zostane pre mňa po tomto zážitku už len v tieni. A to som sa spočiatku bál, že to bude ďalší film o nádejnom hudobníkovi, ktorý nájde múzu a zrazu sa dostane do povedomia nejakých nahrávacích spoločností. Ale našťastie nie, toto malo proste všetko čo od konverzačky očakávam - sympatická dvojica v hlavnej úlohe, postupné odkrývanie minulosti oboch aktérov, príjemná atmosféra znásobená zaujímavým dialógom, ktorý sa niesol vo veľmi prirodzenom rytme doplnenom dôvtipom. Naozaj, som nadšený! Chris Evans pôsobil veľmi sympaticky, no a Alica Eve si ma získala svojim prirodzeným šarmom a pôvabom! Nie je o čom, 5 hviezd! ()

Morien 

všetky recenzie používateľa

Film mě donutil zamyslet se, jestli tady ta role "ultimate nice guy" náhodou není jedovatější než přiznaný zmrd. Protože Brooke během filmu naznačí, čeho všeho je schopna, ale on své pravé já celou dobu schovává. Každopádně existují dvě cesty: buďto budu nad filmem nějakou dobu přemýšlet a potom se k němu vrátím, a nebo do rána zapomenu, že jsem ho vůbec viděla. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa bolo sledovanie tohto filmu absolútnym hodinu a pol trvajúcim zážitkom skvelej a úprimnej komédie, uveriteľných postáv a veľmi príjemnej drámy v komibinácii s ľahkou romantikou. Komédia je úprimná, no rovnako aj dialógy medzi postavami pôsobia reálne. Ako keby sme sledovali reálnych ľudí, ktorí majú reálne problémy a príbehy, ktoré nepôsobia ako nalinajkované scenárom. Je skvelé ten film sledovať, počúvať a rovnako ako tohto roku dokázal aj film "Match" tak menej je niekedy viac. A tých pár hercov, na čele s Chrisom Evansom je radosť sledovať. Záver filmu je absolútne dokonalý a môžem len povedať, že dúfam, že od Chrisa uvidíme viac filmov v jeho réžii. Pre mňa veľmi pozitívne prekvapenie roku a film, ktorý si môžem kedykoľvek pozrieť znovu. Hodnotenie: A ()

TedGeorge 

všetky recenzie používateľa

Cap není špatnej rejža (na debut), ale ten scénář je strašně jednoduchoučkej, neodžitej a neuvěřitelně předvídatelnej. Jako kdyby se někdo podíval na Before Sunrise, upravil pár věcí a zasadil to do New Yorku místo do Vídně. A obsadil Alice Eve. Nic to se mnou neudělalo, ten scénáristickej prefabrikát bych napsal zajímavěji i já. 5/10 ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Upřímně jsem doufal, že to Chris ze svého režisérského postu ukočíruje lépe. Hudebník Nick je sice sympaťák, který schytává jednu životní ránu za druhou, ale oblíbíte si ho. Možná si i trochu oblíbíte ztracenou Brooke, ale to nestačí. Film se potlouká od nikud nikam, není zde žádná gradace, nějaké překvapení, proste nic, co by tuto "romanťárnu" pozvedlo aspoň o stupínek výš... ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení filmu trvalo 19 dní, snímek byl filmován na ruční kamery v ulicích zimního New Yorku. (VERA)
  • Brooke (Alice Eve) do Ameriky prišla z Londýna. Herečka Alice Eve sa v Londýne skutočne narodila. (toi-toi)
  • Premiéra proběhla v pátek 12. září 2014 jako součást Mezinárodního filmového festivalu v Torontu 2014. Oficiálním sponzorem akce se stala značka prestižních šperků Pandora. (Zdroj: Evanschris.blog.cz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené