Reklama

Reklama

Keď je manažér milionárskeho investičného fondu James King (Will Ferrell) zadržaný za podvod a odsúdený na desať rokov vo väzení s maximálnym stupňom stráženia, poskytne mu sudca tridsať dní na to, aby si mohol dať do poriadku svoje záležitosti. Zúfalý James sa obráti na Darnella Lewisa (Kevin Hart), aby ho pripravil na život za mrežami. Lenže je v tom háčik. James si totiž myslí, že Darnell je bývalý kriminálnik, Darnell je však len tvrdo pracujúci živnostník, ktorý nikdy nedostal ani pokutu za zlé parkovanie, nieto ešte aby niekedy skončil vo väzení. Napriek tomu obaja robia všetko pre to, aby sa z Jamesa stal "tvrďas", a počas tejto prípravy zisťujú, ako sa v mnohých veciach mýlili - vrátane názoru jeden na druhého. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (215)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $90,411,453Tržby Celosvetovo $106,511,453Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,265,136 //počet predaných kusov 229,990Tržby za predaj DVD v USA $10,379,909 //počet predaných kusov 628,220║ ono to ani nemá zlý námet na komédiu, len má to prašteného Willa Ferrella, ktorý to poserie hneď na začiatku svojou neomalenou tlamou, keď sa snaží zabávať svojimi podprahovými gagmi, ktoré splnia účel len v rámci otravnosti alebo znechutenia, nie zábavnosti, po samoúčelnej prvej tretine to začne čosi mať do seba a dokáže to sem tam aj dobre pobaviť /45%/ ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Dáme komediální šachovnici? Jeden má černý, druhej bílý. Bodlo! Ferrella nemusím, ale zde docela zabodoval. Ovšem Hart, ten se pro tyhle pičoviny prostě vyskytl a umí vysekat divákovy na tlamě z kamennýho ksichtu rtíky do tvaru půlměsíce. Ta chemie mezi soupeři při partičce šachů byla luxusní! Praštěný americký komedie o hodince a půl beru plnejma a s chutí! 75% ()

Reklama

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Takže natvrdlej běloch (Ferrell) a ukecanej černoch (Hart), tohle byl pro mě komediální dream team a celkem jsem se pobavil, ale čekal to přeci jen větší, taky ještě pořád nadšený z THE INTERVIEW... Říkám si, co bych tu zmínil za scénu jaká mě fakt dostala, ale nevybavím si. Ale kdo má rád tyhle nasprostlý, hloupý, ale stejně tak milý americký komedie, nebude mít s GET HARD problém. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Když se řekne Ferrell a Hart, tak asi netřeba víc dodávat. Klasická přiblblá, ale přesto tak přirozená komedie plná černého humoru, která sice ve druhé polovině trochu ztrácí drajv a není tak dobrá, jako v polovině první, ale i tak dokáže po celou dobu pěkně polechtat bránici. Kdo čekal od téhle dvojice něco jiného a hodnotí 2 a méně, tak vůbec nechápu, co tady dělal. Za mě fajn odlehčení na odpoledne, ale je fakt, že cíle mohly být trochu vyšší. ()

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

"neojebe-li tě Jůlie, ojebu Julií já"….....Ferrell jde zase na dřeň a škatulkuje tuhle mukl jízdu do krabičky"úchyláren".. Tohle je přesně jeho žánr a když tančí v rytmu Capoeiry, dementně čumí, vystrkuje chlupatý dekolt včetně odhalené řiti, dokazuje, že je to kudrnatý blondýno ùchyl na pravém místě!!! Na Ferrella třeba speciální náturu, což zdejší maestros csfsfdos zřejmě nejsou! ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Súvisiace novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (viac)

Reklama

Reklama