Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (150)

tron 

všetky recenzie používateľa

Pozoruhodné vizuálne spracovanie (pre každého, kto nevidel napr. Odobrať z priateľov). Ľahký nadpriemer: relatívne sympatická hlavná hrdinka, spomínaná originálna „četová stránka veci“, občas znepokojivý krvavý výjav (je toho málo, ale to, čo tu je, stojí za to, je to intenzívne a naturalistické), nekompromisný koniec a viacero tvrďáckych nápadov. Za mínus by som označil rôzne dramaturgické naschvály od scenáristov, ktorí si evidentne radi uľahčujú robotu (takže v celom meste všetko rieši jeden jediný policajt a niečo zlé sa stane práve v tej sekunde, čo hrdinka na dve sekundy odvráti zrak od monitora) ()

Nivenx 

všetky recenzie používateľa

Další ze zástupců FF. Film je o tom, že dívka Elizabeth má přítele Damiena a ke komunikaci a hledání dalších potencionálních přítel používá sít' The Den. Vypadá to jako PA, ale film se začne odehrávat úplně jinak. Do 50 minut z mého měřítka slabé a bohužel se dostavila i nuda, ale pak se to oživí a začne to být zajímavé. Někdy jsem se leknul, potom nudil a k závěru byl i nadšený, škoda jen, že nebylo objasněno, kdo jsou ti psychopati. Na jedno skouknutí stačilo, ale znovu bych se na to dívat nechtěl. 50% ()

Reklama

A.Fish 

všetky recenzie používateľa

Tak takhle nějak vypadá stoprocentě využitá stopáž, která je nejenom blahodárná ale taky po celou dobu nenechá vydechnout a ještě se stupňuje. Nejsou tu žádný zbytečný kecy ani hluchá - zívací místa. The Den je již několikátý takto zpracovaný film, který jsem viděl a musím říct, že mě toto zpracování stále baví a vůbec tu nehodlám šetřit hvězdama a remcat. Konec ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Buď začínám být narušenej z těch filmů já nebo autoři takhle stupidních a vymaštěných snímků? Co to proboha mělo jako bejt?! Jedna kravka co surfuje po netu a zkouší se s někým normálním pobavit, jenže narazí na vraždu v přímém přenosu....tak jak to asi celé dopadne? Schválně, uhodne to někdo aniž by se podíval na film? 10% ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Thriller určený pre úzku skupinku ľudí,pojednáva akože o odvrátenej stránke internetového sveta,ale našťastie je to predsa iba film.Toto sa stať nemôže si vravím,ale človek si nemôže byť istý NIKDY a v NIČOM! Už ani pomaly neviem v dnešnom svete,čo je pravda a čo vlastne lož.Dokonalá ukážka toho ako sa má takýto druh žánru točiť.Pôsobivé a realisticky podané.Naivného a neskúseného diváka by sa dalo ľahko presvedčiť o skutočnosti odohrávajúcej sa situácie. Klobúk dole,výborná vec.Chcelo by to ľadovú sprchu a off line. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama