Reklama

Reklama

Extrém

(relácia)
všetky plagáty
Reality-TV
Slovensko, 2003

Účinkujú:

Andrej Bičan

Recenzie (4)

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Pekné spomienky,vracajú ma do čias ked bolo po obede ešte čo sledovať a mať chuť to sledovať,hneď by som sa tam vrátil a zostal aspoň pol roka každých 6 mesiacov... ()

kamil.i 

všetky recenzie používateľa

Svojho času mimoriadne uletená a originálna televízna zábava. Absolútny brainwash stojaci na počiatkoch JOJky, ktorému najviac prospelo, keď postupne vypúšťal pôvodnú dramaturgiu o extrémnych videách a stavil čisto na Bičanovu improvizáciu. Nepíšem tu o plnohodnotnej televíznej zábave typu vedomostných súťaží, ale o nezakalenej recesii postavenej na jedinečnej Bičanovej exhibícii :) ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Andrej tu bol patrične uletený, Extrém som proste miloval. Miestami (alebo väčšinou?) úplné blbosti, ešte si pamätám jeho zakopanie pod zem alebo napchatie do chladničky či "remake" Godzilly s dvomi japonskými hosťami priamo v štúdiu. Nechce sa mi veriť, že od jeho odvysielania už ubehlo 12 rokov. ()

wilczo2 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že Extrém zasiahol Bičana v životnej forme... tematicky zamerané týždňovky - pamätné zakopanie Andreja do zeme a pamätná týždňovka o ohni, keď sa nechal zapáliť, prípadne hodil piráta do plechového kýbla so slovami "fire in the hole!"... vtedy si ma Bičan definitívne získal :D ()

Reklama

Reklama