Reklama

Reklama

Keď zvieratá snívajú

  • Česko Když zvířata sní (viac)
Trailer

VOD (1)

Devätnásťročná Márie, outsiderka v ostrovnej komunite, žije sama so svojimi rodičmi. Nemá nikoho, komu by sa mohla zveriť, okrem Daniela, mladého muža okúzleného jej divokou povahou. Miestni ľudia však majú z dievčaťa obavy, nemenej potom z jej matky, ktorá je pripútaná na invalidný vozík, trpiaca záhadnou chorobou. Keď Mária zistí, že sa jej telo mení - na jej hrudi a chrbte rastie hustá srsť - začne pátrať po odpovediach vzťahujúcich sa na utajovanú rodinnú minulosť. Po niečom, čo bude mať nedozerné následky pre ňu aj pre celú rodinu - a tiež po voľbe, ktorú musí učiniť. Pustá skalnatá krajina Jutska zahalená do úchvatnej palety morských farieb, sprevádzaná tradičnými folkovými melódiami, dáva tušiť neošúchaný a sebaistý hororový thriller. Keď zvieratá snívajú, neradno ich rušiť. Bývajú potom agresívne. (Film Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: dánčina T: čeština
01:57

Súvisiace novinky

SCANDI – Severská filmová lekce

SCANDI – Severská filmová lekce

08.01.2015

Česká a slovenská premiéra aktuálního vítěze festivalu v Benátkách, výtečného filmu Roye Anderssona Holub seděl na větvi a rozmýšlel o životě, zahájí historicky první ročník festivalu severských… (viac)

V létě přiběhnou vlkodlaci z Dánska

V létě přiběhnou vlkodlaci z Dánska

25.02.2014

Součástí nedávno ukončeného filmového festivalu v Berlíně je i obchodování s novými filmy, které jsou v různých fázích postprodukce, natáčení, nebo se ještě točit vůbec nezačaly. Jeden z… (viac)

Reklama

Reklama