Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (132)

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Zombie Fever of Beavers. Mnou očekávaná novinka, pokračující v tradici klasických eko-horrorů, nakonec skončila někde v půli cesty. Nudit sice nestihne, bobři jsou celkem legrační (Critters to ale nejsou) a kozy vystavuje ta nejkrásnější slečna z tria, na druhou stranu tu člověk o nápady nebo inovaci ani nezakopne, triky a masky jsou místy dokonce hříšně nezvládnutý. Svou roli béčkové blbůstky (pobavit, neurazit) však plní solidně. Asi. Takže teď bych prosil ty veverky! ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Zombeavers jsem měl v hledáčku a dost jsem se na něj těšil, hlavně na to, že to bude sranda, která ale překvapivě téměř žádná nebyla. Jen první a poslední scéně se dalo zasmát, ale jinak v průběhu se nedalo zasmát ničemu. Takže nevím, zda to měla být komedie, nebo klasický horor, ale když si vezme někdo stvoření jako je bobr do parády, tak bych spíš čekal, že se u toho nasměju. Obrovská škoda. Díky GaRaNe za titule. ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Ano, ano.Dočkáme se opět polonahých štětek, ukousnutých genitálií, zmutovaných živočichů a hlášek, jenže to tentokrát není vůbec sranda.Námět výbornej, jenže zpracování tragédie, herecké obsazení přímo katastrofální s příšernými výkony, mizerným režijím vedením, debilní hudbou, plno stupidního chování postav a návalu tuny klišé a zoufalé trapnosti.I tenhle žánr se prostě musí umět a tady se nepovedlo až na tři hlášky vůbec nic.Další Piraňa se ani náhodou nekoná a i pokračování Pirani, které bylo naprosto zoufalé mělo aspoň Miče Bukanýra.Hold si musíme počkat na veverky, ty snad budou mít více sebereflexe a režisérského umu, prostě každý nemůže být Aja.20%. ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

tato kokotina mala potencial byt zabavnou kokotinou, nakoniec sa z toho vyklula debilna kokotina. Ono sa to popravde zo zaciatku kokoti celkom vtipne... problem nastane ked tam dorazia ti traja nesympaticki a odporni Twajlajt kokoti... potom to chyti taky kokotsky spad, az to z tejto prijemnej kokotinky zacne robit kokotinku neprijemnu.... Na druhej strane ocenujem bobrokokomedveda a par scen ma, aj ked kokotsky, pobavilo. Takze Piranha na bobri sposob sa nekona a tato kokotina ostava na poli zabavneho trashu v kolonke picovina. ()

awelone 

všetky recenzie používateľa

Už podle názvu Zombeavers, tedy zombie bobři, se dalo čekat, že to bude pěkná blbost, ale že až taková blbost... na to že to je komedie, skoro jsem se po celou dobu nezasmála a efekty taky nebyly zrovna dvakrát věrohodné. Pokud se chystáte na film podívat, neztrácejte čas a podívejte se na něco lepšího. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu, která měla při dobrých tržbách připravit půdu pro pokračování s názvem Zombees. (Bube1)
  • Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)
  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)

Reklama

Reklama