Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 2045. V meste Los Angeles sa policajný detektív Hammond (Michael Jai White) a jeho nový robotický partner púšťajú do novej nebezpečnej misie. Ich úlohou je vydať sa do zakázanej zóny mesta, v ktorom obyvateľstvo kynoží tajuplná smrteľná epidémia. Krátko potom, čo dorazí do cieľa, dvojica zistí, že zdrojom ochorenia je spoločnosť využívajúca najmodernejšie technológie a pomocou nich ovládajúca celé mesto. Rozhodnú sa preto spojiť sily proti vládnej konšpirácii a zabrániť úplnému zániku mesta. (Incantator)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (26)

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Chudak Michael Jai White uz tiez skoncil v srackoprodukcii od legendarnej spolocnosti Asylum. Radsej nech ide robit kaskadera do kinofilmov. Sice to pre nas divakov dopadne rovnako. Neuvidime ho v kvalitnom filme, ale snad si tak Michael Jai White zarobi viac a hlavne bude môct byt na seba hrdý za to, ze sa podielal na kvalitnom filme. ()

sirien 

všetky recenzie používateľa

To bylo... překvapivě i koukatelné. (dobře, možná sem dal o * víc čistě v porovnání s tím, že zbytek Atkinsovy tvorby sou doslova katastrofální sračky a objektivně bych měl dát spíš 2*...) Jako na nic si to nehraje, je to prostě tuctová zápletka v provedení akce-akce-akce-... - naštěstí, na nic moc jiného to nemá, tak se o to ani nesnaží. Co mě tam poměrně příjemně překvapilo bylo vykreslení futuristických rekvizit - při daném rozpočtu na pohled smysluplnější než v mnoha filmech s lepšími aspiracemi; plus ty akční scény vypadaly taky že se nad nima někdo trochu zamyslel, ne, že by byly nějak epicky dobrý, ale narozdíl od jiných filmů z této "kategorie" nejsou ani nijak špatný. Kdyby ty hlášky které tam hlavní postava hází byly aspoň vtipné a netvořily jen zvukovou vatu mezi sérií výbuchů, možná by si to ty 3* (slabé) zasloužilo i reálně. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

´´Nice shooting, son. What´s your name? Andy.´´ Samozrejme, že nie! Spravil som si srandu z tejto legendárnej vety z ROBOCOPa (1987), aby som poukázal na to, že ANDROID COP je sr@čka, ktorá sa proste nechytá. Štúdio opäť urobilo svoju štandardnú robotu a je viditeľné, že v kvalite poskočiť ani nemienia. Aj keď občas sa im to ,,nechtiac,, podarí ( viď AIRPLANE VS VOLCANO či séria SHARKNADO ). ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Studio Asylum v některých případech nemá vůbec špatné nápady. Bohužel to upadá už s jeho realizací do vizionářské skutečnosti, kde všechny myšlenky tvůrců upadají vniveč kvůli nedostatku financí! "Céčkové" Asylum si razí svoji cestu bahne svými brakovými filmy a nehledí na to, zda se líbí či naopak. To se mě na jejich odhodlanosti někdy líbí. 30% ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Ono to vobec nevyzeralo dobre a cele to bolo na podpriemernej urovni s obcasnymi zableskmi pozitivnych scen. Ako sci-fi to za vela nestalo, akurat ten lietajuci stroj sa dal zgustnut, ale co sa tyka toho policajta - androida,ten uz bol na tom horsie. Keby viac zabrali na akcnejsich scenach a prostredi postapokalyptickeho mesta, tak by sa mozno dalo hovorit, ze by film stal za to, aby si ho clovek pozrel v klude bez zbytocneho reptania, co to clovek vidi za odpad na obrazovke. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené