Reklama

Reklama

Bývalý tajný agent musí zachránit unesenou malou dívku ze spárů ruské mafie a mezinárodního obchodníka se zbraněmi. Je to ideální příležitost k vyrovnání starých účtů... (TV Prima)

Diskusia

CaseyRyback007

CaseyRyback007 (hodnotenie, recenzie)

Steven devrait commencer le tournage d'un nouveau film (intitulé FOREIGN AND DOMESTIC) au mois d'août. Le long métrage devrait être filmé en Alabama. Aucun réalisateur connu pour l'instant.

Steven by mal začať nakrúcať nový film s názvom (zahraničné aj domáce) v auguste. Film by mal byť zastrelený v Alabame. Žiadny režisér známy pre teraz.  

na príspevok reagoval ywo666

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Tak s informáciami o nejakej trilógii som sa zatiaľ nestretol, ale veľkú dôležitosť tomu aj tak nedávam. Ak vôbec, určite to bude len nejaká menšia vedľajšia úloha.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Tak ten rozhovor mě fakt pobavil :-))))) A já čekal, že to bude trilogie o sumo mistrovi. Jinak když našel smysl života v hudbě, tak by u ní mohl zůstat a přestat nás zásobovat těma sračkama co točí v Rumunsku z Waxmanem. Nikdo už na to není zvědavej.

chochi18

chochi18 (hodnotenie, recenzie)

Takze dalsia rumunsko-bulharska sracka , kde so sbojov uvidme zase štefana zozadu, ako spravi nejaky kamerovo trhaci chvat, kde protivnik odleti 10metrov.... Skoda velka šefana, ze uz nechce nejake to kilo zhodit a aspon este raz natocit poriadny kinofilm

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Tak vypadá to, že akce tam bude dost, Jinak tam vidím všechny klasický neduhy. dokud bude furt točit pod Waxmanem, tak nevidím naději na nějaký zlepšení a k tomu nedojde. Oběma to evidentně vyhovuje.

na príspevok reagoval Martin741

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Tak proti Force to execution, Maximum conviction a tomu seriálu to vyzerá dobre. Ale stále je to Seagalovka. Takže to musíš porovnávať len medzi novodobými Seagalovkami. A medzi nimi to nevyzerá najhoršie.

Uživateľ mzss1 zmazal svoj príspevok.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

A do traileru určitě nacpali všechnu akci z filmu. mě to teda nepřesvědčilo zase samý záblesky v kameře zpomalovačky a epileptický záběry. Souboje budou stát zase za píču. Asi jsme viděli jinej trailer. sundejte si ty růžový brejle kurva.

na príspevok reagoval ywo666

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Očakávane to vyzerá lacnejšie, než by bolo ideálne, ale inak som až prekvapivo spokojný, konečne by to mohol byť zase jeden z tých jeho lepších videofilmov. 

na príspevok reagoval ywo666

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

sniper18

Tak Seagal prisiel na prelome 80. a 90. rokov s niecim absolutne novym : aikidom + dalsie bojove umenia, ktore vhodne zapracoval do filmov. To mu uz nikto neodoberie a za to ma u mna +. je pravda ale, ze od 1995/96 roku kompletne vyhasol, co sa potvrdilo aj po Exit Woundse

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Tak já abych byl ke Stevovi objektivní, tak ten frajer přišel kdysi z ničeho a začal hned točit totální námrdy. Nico mi přušel ještě takovej rozjezdovej, ale po něm už Hard to kill Muž z cejchem smrti, Nemilosrdná spravedlnost a obě dvě Přepadení. To byl na vrcholu. Jinak aljaška byla prvním signálem, že něco není ok, pak přišel slušnej Glimer man po něm Agent jack t kterej se klidně mohl jmenovat Aljaška 2. Patriot to už bylo čistý zlo stejně jako profesionál. V Exit Wounds to bylo slibný zdálo se, že na to ještě pořád má. Co máte všichni proti Half past dead nechápu podle mě to byl poslední slušnej film s ním sice už byl vyžranej, ale furt na to ještě nesral dalo se mu to věřit pak ještě v Bestii a Zemi krvavýho slunce, kde bylo vidět, že to nemá všechno ještě v řiti a nedělal za něj všechno dubl. Prostě se ještě snažil. Pak už je jenom období temna, Černý úsvit, Cizinec, Zabiják, žoldáci spravedlnosti, Zákon ulice, Kód smrti Dnes zemřeš, Poslední mise, síla úderu, Vnitřní nepřítel, Stíny minulosti, Mstitel Poslední noc. Každej z těhle filmů lze označit za totální dno. to je docela hodně propadáků na jednoho herce ne? Akorát Létající zabiják, Ruslan a Hlídač nebyli úplný mrdky a měli svoje momenty. Cesta smrti a Maximum conviction ač tyhle filmy odsuzují Seagalovy skalní jsou aspoň návratem do slabšího průměru. Force off execution  je další krok do pekla no a tenhle Good man podle všeho vypadá na další pád na dno žabích sraček v New Yersey tolik můj názor.

na príspevok reagoval vegetol.mp

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Lenže aj keby bol Seagal v dokonalej fyzickej forme, v tej dobe sa už akčný žáner preorientoval a pri dobrých rozpočtoch by bola séria prepadákov aj tak nevyhnutná. V tej dobe sa už nedarilo žiadnemu klasickému akčnému hrdinovi, takže neverím, že Seagal by aj pri vrchole možností a svojej snahy bol výnimkou. Inak celkom súhlasím, tiež nechápem, prečo Seagal po Lovcovi policajtov, v ktorom bol perfektný išiel fyzicky tak výrazne dole, ten rozdiel je pri tom iba ročnom rozdiely až príliš veľký. 

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

sniper18

Tak kým sa to zaplatilo je to v poriadku. A nikto netočí iba komerčné hity. Ide o tom, či natočí prepadák alebo sériu prepadákov. A akú má povesť. Vtedy mal povesť dobrú. Mohol z toho niečo vyťažiť. Už fire down below bolo celkom slabé. Ale to čo prišlo potom bola hrôza. V exit wounds napriek tomu ukázal, že by mohol prežiť za určitých podmienok. Bola nádej ale film Half past dead všetkých presvedčil, že Seagal je odpísaný po všetkých stránkach. Keby si po Exit wounds povedal. Ok toto šlo. Idem makať naplno možno uspejem. Schudol by pár kilo a natočil akčný film na ktorom by si dal záležať. Mohol byť niekde inde.

na príspevok reagoval sniper18

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Lenže Seagal začal komerčne upadať už skoršie, práve v tom prelomovom období žánru, keď vznikli filmy ako Aljaška v plameňoch a hlavne Prepadnutie 2, ktoré sa z kín len zaplatilo a pritom tam bol Seagal v skvelej fyzickej forme, úplne štíhly. 

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

sniper18 , stuntmanMIKE

Ja osobne si myslím, že u Seagala mohla za jeho úpadok hodne strata fyzičky. Kde si hovorí, že to bol len vedlajší efekt, alebo klinec do rakvi. Podľa mňa to bola jedna z top príčin. Keď si zoberieš široké masy, púrečo by sa mali pozerať na tučného akčného hrdinu? Half past dead bol jeho klincom do rakvi. Ja som na ňom videl stratu formu už oveľa skôr. Ale tuto bolo podčiarknuté, potvrdené a zvýraznené. Steven Seagal je tučný. Nie trochu z formy. Proste regulérne tučný. Navyše aj to bojové umenie nepredvádzal nejak extra často. A ako akčný hrdina, ktorý moc hrať nevie, má nadváhu a svoje umenie ukazuje celkom skromne. Nemal šancu. Sám sa svojím prístupom odpísal. Uznávam, že vtedy bola ťažká doba a ani Arnie, Sly, Dolph alebo JCVD neboli na seba pyšní okolo roku 2000. Steven spravil všetko preto aby si pokazil svoj image. Asi mu to bolo jedno. A aj to ma celkom na ňom serie. U niektorých vidím že sa snažia. Sly maká na sebe aj na filmoch. Dolph svoje úlohy aspoň užíva. A pod. Ale Steven sa ani nesnaží. A takýto hrdina nemá čo v áčku robiť. A súhlasím s Mikom, že sa okukal. Na to, že je doslvova ovešaný čiernymi pásmi v strašne veľa bojových umeniach, jeho choreografia je dosť obmedzená, občas až odfláknutá. Fakt ne. Steven je právom tam kde je.

na príspevok reagoval sniper18

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE

Tak ja samozrejme netvrdím, že je to všetko objektívna pravda, hlavne tá charizma je asi to najsubjektívnejšie, čo len pri hercovi môže byť, len jednoducho všetkých týchto klasikov som začal pozerať približne v tej istej dobe a po pár filmoch si ma získal najviac práve Seagal kvôli tým už spomenutým vlastnostiam. Tú realističnosť som určite nemyslel hromadnými bitkami, ktoré sú v rovnakom štýle snáď u všetkých a samozrejme takto by to v skutočnosti nikdy neprebiehalo, ale tým, že práve Seagal pôsobí v akcii najprofesionálnejšie, či už držaním noža, rôznych typov zbraní, efektívnosťou chvatov, teda že jeho protivníci vydržia približne to, čo by mohli aj v skutočnosti alebo tým, že si vyberá skôr relatívne  zvládnuteľné situácie, teda nie žiadne Komando, Rambo a podobne. A o úpadku sme sa už bavili mnohokrát, hlavný dôvod je podľa mňa jednoznačne v dobe, ale samozrejme uznávam, že na tom mal podiel aj on sám a hlavne tým, že netočil to, čo by mal z marketingového hľadiska, ale to, čo chcel on sám. Ale toto mu osobne vôbec nezazlievam, práve naopak, skôr si tým získal môj rešpekt. 

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

sniper18

tak, ale to už je dané tým, že ho máš ako obľúbeného herca, kde sa stávaš nekritickým fanúšikom... Čím ťa nekritizujem...je to normálne. Každý máme svojho. Pre mňa bol Seagal výnimočný práve tým štýlom boja a myslím, že tento názor zastáva väčšina fanúšikov žánru. Preto je to pre mňa a asi aj ostatných teraz sklamaním, keď vidíme, že túto svoju charakteristiku stratil. Tá realistickosť je tak isto diskutabilná vzhľadom na to, že bitky s viacerými záporákmi boli štýlom - jedného zbijem a ostatný zatiaľ čakajú... (aj keď si myslím, že skôr si mal na mysli prežitie výbuchov a podobne) Každopádne si myslím, že jeho pád bol spôsobený tým, že hral dokola to isté bez žiadnych obmien... menili sa iba herci a mená postáv, ktoré hral. to sa človeku preje... A v dnešnej dobe to už nezaujíma fakt nikoho, len pár skalných. 

na príspevok reagoval sniper18, ywo666

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE

No neviem, ale aby bol Seagal bez nich len ďalším z radov hercov, tak s tým určite nesúhlasím. Ja som si ho práve v prvom rade najviac obľúbil preto, že mi zo všetkých prišiel s prehľadom najcharizmatickejší, najdrsnejší a najrealistickejší. A tie parádne chvaty už boli pre mňa len definitívne potvrdenie, že ostatní už vlastne ani nemajú čím konkurovať. 

na príspevok reagoval stuntmanMIKE, ywo666, Martin741

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

sniper18

s tým stereotypom nemôžem nesúhlasiť... to je to čo píšem vlastne aj ja s tou inováciou. Pokiaľ ide o tie chvaty... ja myslím, že práve u herca ako je Seagal, to je dôležité. To bola predsa len jeho značka...jeho trademark. Bez toho je to len ďalší z rady hercov, ktorí nie sú ničím výnimoční. No a to oblečenie a odkazy... neviem no. Oblečenie je vždy nejaké zvláštne. Keď to porovnám s Nicom alebo s Nemilosrdnou spravodlivosťou, kde mal normálne rifle a košelu alebo tričko/tielko a teraz ho vidím stále v nejakých pyžamových handrách pre tučných ľudí, tak mi to príde smiešne. A o tých kadejakých amuletoch a náramkoch ani nehovorím.

Inak stým dnešným štýlom akčňákov súhlasím. Ja to vidím tak, že v dnešnej dobe to je holt ťažké. Či už konkurovať komixovkám alebo celkovo vymyslieť príbeh tak, aby bol logický. Dakedy sa na logiku kašlalo a nikomu to nevadilo. Dnes je to problém. 

na príspevok reagoval sniper18

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE

Tak v prvom rade by som chcel, aby sa štýlom vrátil do doby roku 2009 a pred, teda aby bol opäť ťahúňom filmu, teda nie, že ho tam vidno možno dvadsať minút, ako v poslednej dobe a rovnako aby bol zase trochu samotárskejší, nie ako teraz, kde má pod sebou celý policajný tím, žoldnierov alebo zabijakov z mafie. A ďalšia vec, ktorá mi hrozne vadí je ten extrémny stereotyp akcie posledných rokov v každom ohľade. V poslednej dobe má stále rovnaký počet približne rovnako dlhých bitiek, ktoré navyše začínajú stále rovnako, relatívne kľudným rozhovorom a rovnako aj strieľania a to všetko v stále tých istých prostrediach. Tie jeho staršie filmy sú síce kritizovanejšie, ale mne teda vyhovovalo neporovnateľne viac, keď som v jednom filme sledoval Seagala, ako katanou vyhladí celé sídlo jakuzy v typickom japonskom prostredí, následne sa pobije v ponorke a zastrieľa si v opere a podobne, ako to, čo sa v jeho tvorbe odohráva v súčasnosti. A aby som nezabudol, Seagal je pre mňa v prvom rade akčný herec a nie majster bojových umení, preto ho určite neposudzujem len podľa kvality chvatov, tiež neviem o nejakých myšlienkach, ktoré by som nemohol vystáť a to oblečenie mi príde raz lepšie a raz horšie, takže tam mi to je viac, menej jedno. Tak toto je ten základ, ktorý by som chcel, len ešte je tu otázka, či by mi to aj tak stále vyhovovalo, lebo v poslednej dobe ma už tie nové akčné filmy v klasickom štýle skoro vôbec nebavia, celé sa to nejak pokazilo, skôr ma bavia tie moderné akčné thrillery, ale len z Európy a Ázie. A mimochodom, aj pri tých posledných dvoch so Stallonom s podstatne lepším rozpočtom som mal čo robiť, aby som nevypol už v polovici, takže nejakú krízu určite nevidím len v Seagalovi, skôr mám pocit, že v poslednej dobe sa už zo západných hercov snaží len Van Damme a aj ten má teraz sériu záporných a vedľajších postáv, čo to mi tiež nevyhovuje.

na príspevok reagoval stuntmanMIKE

Uživateľ sniper18 zmazal svoj príspevok.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

tak ja už tiež nemám veľkú dôveru v Štefana... a to som ho mal celkom rád kedysi. Ak vznikne tá tímovka a pozve tam kadejakých zabudnutých "hercov", ktorých ty máš rád, bude to voda na tvoj mlyn... :)) 

Reklama

Reklama