Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film na motívy svetového bestselleru autora Nicholasa Sparksa, ktorý vás presvedčí o tom, že skutočná láska existuje. Mladý Luke Collins (Scott Eastwood) je bývalý jazdec rodea, ktorý sa pokúša o veľkolepý návrat na scénu. Sophia Danková (Britt Robertsonová) je vysokoškoláčka, ktorá sa pripravuje na svoju vysnívanú prácu v New Yorku. Keď medzi nimi vznikne neobyčajné a veľmi silné puto, obaja sa spoločne vydajú na neistú, ale prekrásnu a romantickú cestu životm. Ak odlišné životné ciele preveria odolnosť ich vzťahu, osudové stretnutie s Irom Levinsonom a jeho dojemné spomienky na vlastné manželstvo im navždy zmenia život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (23)

Trailer 1

Recenzie (206)

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Moc pěkný film o lásce Luka (Scott Eastwood) a Sophie (Britt Robertson). Ještě než se však dají dohromady, zachrání život Alanu Aldovi a tady nám začíná druhá krásná dějová linie o lásce Iry a Ruth. Byly to opravdu dva nádherné příběhy o lásce a byly skvěle propojené. I konec filmu diváka velice potěší. Hodnotím 4,5*. ()

Volodimir2 

všetky recenzie používateľa

Romantika z tohto filmu priam vyteká a keby nebolo časové pásmo venované holokaustu a 2. svetovej vojne, tak tento film by som nemusel vidieť vôbec. Po nehode, sa ocitne 90 ročný Ira Levinson v nemocnici. Zásluhu na jeho záchrane ma ďalší pár z druhého časového pásma, študentka Sophie a mladý kovboj Luka. Sophia rekonvalescenta navštevuje v nemocnici a začína sa rozvíjať príbeh z mladosti Ira. Židovské dievča Ruth s rodičmi uteká z Viedne pred nacistickými represáliami do Ameriky. Tu sa zoznámi s mladým chlapcom, ktorý ale po vypuknutí vojny odchádza na front. Zranenie však ovplyvni jeho nasledujúci život. Presne to isté sa opakuje aj u Sophie v druhej časovej línii. ()

Reklama

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Po prvních pár minutách jsem si myslel, že se těm Kenům a Barbienkám v kloboucích a kožených tangách budu na konci cynicky vysmívat. Tedy pokud bych to vůbec přetrpěl. To se nakonec podařilo, a dokonce to ani nebylo tak zoufalý, jak jsem původně předpokládal. Byl to romantický film a z hlediska žánru se povedl. Jasně, bylo to cukrkandlový, byl to pouťovej kýč, ale bylo to milý, pěkný, milejší a pěknější než reálný životy, ty to může jen rozsvítit, tak proč to zatracovat... ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tak pekne navrstvené na seba sú všetky tie roviny, ktorými film disponuje. Nie je to o kovbojoch, nie to retrospektíva, nie je to ultra presladená lovestory so všetkými peripetiami cez krízu, rozchod až po happyend. Teda, primárna rovina je úplne taká, ale zmierňuje to práve tá retrospektíva a celkom solídne zábery na fakt rozzúrených býkov. A dobre no, ústrednej dvojke to extrémne ladí, chemicky všetko funguje a dobre sa na nich pozerá. Mna to celkom prekvapilo a aj potešilo a bez ujmy som prežil tie dve hodinky. Viac vojny alebo menej cukru. 3 z 5 ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Tak jako jo, zabaví to, potěší to, ale je to opět hrozně přeslazené. Co bychom ale od Sparkse také čekali jiného, že? Navíc délka 139 minut? To fakt někdo přestřelil. Nebýt pasáží s Alanem Aldou, byl by to těžký průměr, protože mě ti dva mladí hlavní hrdinové jednoduše nebavili a vůbec ničím neoslovili. Takže nakonec dávám 3 hvězdičky. 67% (with J.) ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehalo v Severnej Karolíne. (Laslo)

Reklama

Reklama