Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film na motívy svetového bestselleru autora Nicholasa Sparksa, ktorý vás presvedčí o tom, že skutočná láska existuje. Mladý Luke Collins (Scott Eastwood) je bývalý jazdec rodea, ktorý sa pokúša o veľkolepý návrat na scénu. Sophia Danková (Britt Robertsonová) je vysokoškoláčka, ktorá sa pripravuje na svoju vysnívanú prácu v New Yorku. Keď medzi nimi vznikne neobyčajné a veľmi silné puto, obaja sa spoločne vydajú na neistú, ale prekrásnu a romantickú cestu životm. Ak odlišné životné ciele preveria odolnosť ich vzťahu, osudové stretnutie s Irom Levinsonom a jeho dojemné spomienky na vlastné manželstvo im navždy zmenia život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (23)

Trailer 3

Recenzie (206)

hendrich6 

všetky recenzie používateľa

Velmi pěkná romantika, která na mě zapůsobila a to hlavně přidanou hodnotou, kterou představovalo vracení se v čase a vyprávění moc sympatickým staříkem. Na můj vkus to bylo moc dlouhé, ale za podívání určitě stálo a to už kvůli potomkům tří filmových legend. Navíc ve finále pěkný konec, ale to už se nechte překvapit. 80% ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Oddychova romanticka komedia, a ako prve, co by ma napadlo - keby som nevedel, kto to realne natocil- ze je to dalsi film Garry Marshalla. Omyl, George Tillman /Notorious B.I.G./. Doteraz som ho mal zafixovaneho ako tvorcu podpriemernych filmov, hlavne pre cernochov. Rezisersky na urovni, laska Britt Robertson a Skota VychodnehoLesa je na urovni, tempo nenudi. len v strede nastupili trochu vatovo plane plky a trocha nudy, ale potom sa to opat rozbehlo. Jo, obcas treba od hororu odpocinut a dat si romanticky film : 89 % ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tak pekne navrstvené na seba sú všetky tie roviny, ktorými film disponuje. Nie je to o kovbojoch, nie to retrospektíva, nie je to ultra presladená lovestory so všetkými peripetiami cez krízu, rozchod až po happyend. Teda, primárna rovina je úplne taká, ale zmierňuje to práve tá retrospektíva a celkom solídne zábery na fakt rozzúrených býkov. A dobre no, ústrednej dvojke to extrémne ladí, chemicky všetko funguje a dobre sa na nich pozerá. Mna to celkom prekvapilo a aj potešilo a bez ujmy som prežil tie dve hodinky. Viac vojny alebo menej cukru. 3 z 5 ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Tak jako jo, zabaví to, potěší to, ale je to opět hrozně přeslazené. Co bychom ale od Sparkse také čekali jiného, že? Navíc délka 139 minut? To fakt někdo přestřelil. Nebýt pasáží s Alanem Aldou, byl by to těžký průměr, protože mě ti dva mladí hlavní hrdinové jednoduše nebavili a vůbec ničím neoslovili. Takže nakonec dávám 3 hvězdičky. 67% (with J.) ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Měl jsem chuť na čistou romantiku, ale díky tomu prolnutí dvou příběhů se to přelejvalo do dramatu. No ne tak docela, v hlavní roli byli ohromní neokoukaní sympaťáci, mezi kterejma to fungovalo. Já teda osobně vyzdvihnu hlavně Britt Robertson, protože na ní bych mohl koukat kdykoli. Ale i mladej Eastwood se očividně potatil. V druhý řadě zas druhej starší pár poznamenanej válkou, kterej vyprávěl o soužití dvou rozdílnejch lidí, trošku zvláštní formou. Ale dohromady z toho vznikla kovbojka, kterou jsme už viděli v každým druhým filmu. Že se ty lidi už neponaučej a nedělaj kompromisy hned na začátku, ale musej si těma krizema procházet. Navíc ty dvě hodiny, to byla teda nejdelší jízda. Od Sparkse jsem viděl už 3 filmy a všechno to má podobnej styl, takže nic novýho pod sluncem. ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (9)

  • Pieseň, ktorá hrá v záverečnej scéne filmu, je "Wildfire" od britskej kapely Seafret. (QooBo)

Reklama

Reklama