Reklama

Reklama

Osem hrozných

  • Česko Osm hrozných (viac)
Trailer 1

Niekoľko rokov po občianskej vojne sa zasneženým kopcami Wyomingu rúti dostavník. Vezie sa v ňom John Ruth (Kurt Russell), lovec ľudí, známy aj ako „Kat", a Daisy Domergueová (Jennifer Jason Leigh).  Jeho čaká odmena, vypísaná na jej hlavu, ju proces a slučka. Po ceste stretnú dvoch mužov - majora Marquisa Warrena (Samuel L. Jackson), bývalého vojaka, z ktorého sa tiež stal obávaný lovec ľudí a Chrisa Mannixa (Walton Goggins), južanského odpadlíka, ktorý o sebe tvrdí, že je novým šerifom v meste, kam majú všetci namierené. Keď im silná víchrica zabráni pokračovať v ceste, rozhodnú sa hľadať útočisko v drevenici u Minnie, ktorá je obľúbenou zastávkou dostavníkov. Vo dverách ich však nevíta majiteľka, ale niekoľko cudzincov, ktorí sa rozhodne netvária prívetivo. Nad horským priesmykom zúri snehová búrka a ôsmi pocestní začínajú tušiť,  že do mesta sa nakoniec asi nedostanú... (Forum Film SK)

(viac)

Diskusia

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Abes

Kill Bill aj bol plánovaný ako jeden film, len mu to potom Weinsteinovci kvôli celkovej výslednej dĺžke rozdelili.

 

Áno, Hateful Eight je ôsmy Tarantinov film (ak na tom niekomu záleží), nie je tu žiaden priestor na ďalšie filozofovanie.

Abes

Abes (hodnotenie, recenzie)

Yoda sama

U podobné úvahy je dobré brát v potaz, že své filmy nejen režíruje ale i píše. Průnik množin scénář, režie, celovečerák ve výsledku těch sedm filmů dává. Pokoje ani Sin City není čistě jeho autorskou tvorbou. U Kill Bill se dá předpokládat jednolitý scénář.

na príspevok reagoval mm13

Kelevra_7

Kelevra_7 (hodnotenie, recenzie)

Už se toho filmu nemůžu dočkat. Tarantino je člověk, který zaslouží respekt. Dělá filmy pro sebe, pro fajnšmekry, tedy pro sebe :) Málokdo má nakoukáno tolik, co on. Nemusí honit keše, kritiky. Dělá, co ho baví a tím mě baví. Django byl skvost, Pulp fiction bylo nejmilejší překvapení. Těším se a žehnám tomu chlapovi. :D

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Yoda sama

On niekto tvrdil že je?

Záleží, ako sa to vezme. Či sa za regulérny Tarantinov film ráta aj film, kde má len jednu poviedku, či dokonca len jednu scénu (prípad Sin City), a čo sa má Kill Bill počítať ako dva alebo jeden film.

na príspevok reagoval Yoda sama, MontyBrogan

adamix

adamix (hodnotenie, recenzie)

MontyBrogan

Samozrejme, toto blbosť nebude, veď ide o Tarantina. Peter Jackson natočil Hobita len pre peniaze. Tarantino si svojim filmom chce len získať viac fanúšikov.

adamix

adamix (hodnotenie, recenzie)

MontyBrogan

To isté som aj ja robil - venoval dom sa pozeraniu iných filmov, pokiaľ daný film nevíde. A takisto máš pravdu aj v tom, že to čakanie na daný film je nekonečné, keď stále pozeráš ten istý trailer. Je to hrozný pocit (ako keď čakáj celý život na lásku) a potom je to úplná blbosť - ako Hobit 3.

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnotenie, recenzie)

Deryll , adamix

Toto úprimne veľmi nechápem. Považujem sa za celkom skalného fanúšika Quentina Tarantina, ale aktuálny teaser trailer som videl dvakrát a už nejak extra nemám neodbytnú potrebu púšťať si ho znovu. Riešim to jednoducho, kým mi vyjde očakávaný film, venujem sa zatiaľ iným filmom, ktoré už k dispozícii sú. Lebo inak by to čakanie pôsobilo ako nekonečné. 

na príspevok reagoval adamix, adamix

adamix

adamix (hodnotenie, recenzie)

Deryll

Ale fakt, to aj ja neznášam. Celý jeden rok som čakal, kedy dajú do kín Hobita 3. Potom dali prvý trailer a videl som ho aspoň 100 krát. Potom a potom dali ďalší (ten lepší) a videl som ho aspoň 500 krát. No a nakoniec celý Hobit 3 stál za prd. Ja som tento trailer videl asi tak 3-krát a stačilo mi. Radím ti, nepozeraj stále ten istý trailer dokola, lebo tie scény, ktoré budú vo filme (a ktoré sú v traileri) ti prídu také okukané a nebude to ono. To isté sa stalo mne pri Hobitovi.

na príspevok reagoval MontyBrogan

Deryll

Deryll (hodnotenie, recenzie)

No nic...Já se du podivat asi po 100stý na treaser....Tohle přesně nesnášim u filmů na který se těšim jak prase....musim si furt pouštet trailery:D

na príspevok reagoval adamix, MontyBrogan

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

Robiiik

asi jo, ale do tarantinovek sedne jak ulitej, pac to jsou vzdycky postavicky... v tech panchartech mi taky schazel, zlej nacek by mu sel, ale nakonec jsem byl rad, ze to hral waltz a ne dicaprio, o kterym se predtim taky spekulovalo... mne se libilo, jak driv tarantino i bral herce, ktery zrovna nemeli nej obdobi, a restartoval jim karieru jako treba travoltovi, a libilo by se mi, kdyby treba nekdy v budoucnu oprasil Edwarda Furlonga, toho mam hrozne rad a prislo mi, ze umi hrat, krom termika hral skvele i v kultu hakovyho krize a maly odese (i kdyz to byly v podstate stejny role), a pak se nejak uplne zahrabal ve srackach... treba by z nej quentin neco vyzdimal...

Darth Maul

Darth Maul (hodnotenie, recenzie)

Ahojte, prosím vás, už dlhší čas ma kvári jedna otázka. Channing Tatum bude hrať toho pohoniča dostavníku? :-D Nespoznávam ho v tom trailery...

na príspevok reagoval adams701

Robiiik

Robiiik (hodnotenie, recenzie)

Wade W.

V mém pohledu je Tim Roth lehce takovou karikaturou herce prostě, proto bych mu nesvěřil nic, kde bych byl pevně přesvědčený, že tu roli nezesměšní.

na príspevok reagoval NightPorter

Robiiik

Robiiik (hodnotenie, recenzie)

Wade W.

...opice byla obzvlášť dobrá :D ...Řeč těla, grimasy... jo, to by se dalo označit za jeho silnou stránku, ale třeba u Fanny Games už jsem s ním měl trochu problém. Ty civilnejší polohy mu podle mě nesedí, protože, jak říkám, on neumí krotit tu svou excentricitu.

Wade W.

Wade W. (hodnotenie, recenzie)

Robiiik

no tak ovláda  reč tela rovnako dobre  ako taký Al Pacino, a čo sa týka charakterov hral anarchistu, policajta,zlodeja, otca rodiny ktorú prepadnú dvaja psychopati, ,záporáka v komiksovom filme ,shakesperovsku postavu, opicu...

na príspevok reagoval Robiiik, Robiiik

Robiiik

Robiiik (hodnotenie, recenzie)

Wade W.

Ale pozor! Rozhodně jsem tím nechtěl říct, že je Tim Roth špatný herec. Je jen hodně typický a podle mě ne tolik univerzální, za jakého ho někteří maj.

na príspevok reagoval Wade W.

adamix

adamix (hodnotenie, recenzie)

Robiiik

Bolo by dobré, keby hral vo všetkých tarantinovkách Tim. A nielen v Pulp, Gauneroch a 4 izbách. Zniesol by som, keby v Parchantoch hral nejakého zlého nacistu, v Kill Bill jedného na Beatrixinom zozname a v Djangovi nejakého dobrého pištolníka. To by bolo super :).

Súvisiace novinky

Zemřel Ennio Morricone

Zemřel Ennio Morricone

06.07.2020

Z Říma dnes dorazila velice smutná zpráva pro svět filmu a hudby. Ve věku 91 let nás opustil legendární hudební skladatel Ennio Morricone. Zemřel v římské klinice v noci z neděle na pondělí na… (viac)

Kino Světozor slaví Patnáct let

Kino Světozor slaví Patnáct let

14.05.2019

Čeká vás velká nádhera a trochu i melancholie. Kino Světozor dostane občanku a oslaví to filmovou přehlídkou Patnáct. Během týdne od 24. do 30. května uvede 15 největších hitů i srdcovek týmu, který… (viac)

Tarantino ulovil další hvězdy

Tarantino ulovil další hvězdy

09.05.2018

Jak určitě víte, v srpnu 2019 jde do kin devátá tarantinovka. Once Upon a Time In Hollywood se točí kolem televizního herce a jeho kaskadéra, kteří v roce 1969 zachraňují svoje kariéry. Ve vedlejším… (viac)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (viac)

Reklama

Reklama