Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sirota Calvin sníva o kariére profesionálneho športovca. A ako sa zdá, osud mu jeho sny plní. Keď nájde čarovné tenisky s iniciálami Michaela Jordana, najlepšieho hráča basketbalu v histórii, a obuje si ich, získa skvelú športovú kondíciu a stane sa hviezdou basketbalového tímu. Športový triumf v národnej basketbalovej asociácii NBA má Calvin už vo vrecku, ale to mu nestačí. Malá superstar túži po splnení oveľa väčšieho sna - konečne chce mať aj skutočnú rodinu! K tomu mu tenisky už ale nepomôžu. Najprv bude musieť spolu s priateľmi poraziť zákerného riaditeľa Stana Bittlemana (Crispin Glover), pretože chce zničiť jeho športovú kariéru. Potom už musí len dúfať, že si ho ako zázračné dieťa všimnú a adoptujú nejakí skvelí rodičia, ktorí mu vynahradia všetko, čo nedostal od svojich vlastných. A on konečne pozná aj skutočnú lásku, pocit bezpečia a teplo domova. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Musim priznat, ze zpocatku jsem ocekavala fadni nudny film, lidove receno "hovadinu" ... Space Jam byl podle mne sice lepsi, samozrejme happy end, jak to chodi, ale opravdu mne film hodne prijemne prekvapil. Docela jsem se u toho bavila, nektere situace byly dost dobre. Lil bow wow sice neni rozeny herec, ale skousla jsem to :)

 (hodnotenie, recenzie)

je to o chlapcovi ktory najde carovne boty. A uzje z neho profesionalni basketbalista. Ale ma velky problem stale nema rodinu.

Reklama

Reklama