Reklama

Reklama

Sid Vicious - Something Else

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 1979, 2 min

Hrajú:

Sid Vicious

Recenzie (4)

Fanosh 

všetky recenzie používateľa

Tak jo, táhněte všichni do hajzlu. Sid si frčel po svým. To se jen tak nestane, že jsi v jednadvaceti pomalu slavnější než Madona i když místo odhalující se halenky se držíš za ptáka v bledým těle koluje herák jedna ku jedné ke krvi. Láska je láska, takže look at there here she comes. Nejžranější punker všech dob předvádí v trenkách s hákáčem tóčo po kterém dámy omdlívají do ted. Pekelný výraz rock'n'roll rázu přece musí oslnit každou. Nasrat já ho taky žeru a o večerech když si myslím, že mě nikdo nevidí, tak napodobuju ty osvobozující kreace. Lepší než hodina u psychouše, všemi blánami doporučuju. ()

Epistemolog 

všetky recenzie používateľa

Jde o coververzi rockabilly písně Eddie Cochrana z roku 1959. Viciousova verze se kupodivu v roce 1979 umístila na 3.místě v britské hitparádě UK Singles Chart. Manažer Sex Pistols Malcolm McLaren použil skladbu na album a k filmu ¨The Great Rock 'n' Roll swindle¨. Singl vyšel tři týdny po Viciousovi smrti. B-strana singlu obsahovala song Steva Jonese ¨Friggin´in the Riggin¨. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Sid bol osobnosť. Už akokoľvek sa postaral o svoj osud, nemôžme zaprieť, že bol tým zlým chlapcom od Pistols. A keď sa niekto vo svojom klipe odváži na tangá, vyleje pivo a rozbije jeho fľašu, pričom sa akože ňou chce porezať, toto musí byť týpek, na ktorého si trebalo dať bacha. Netuším, čo by s neho vyrástlo, keby sa bol dožil dnešnej doby. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tento videoklip je veľmi dobrý. Určite poteší každého kto má rád starý klasický punk rock. S radosťou mu pridelím štyri hviezdy. Dovolím si však pri ňom trocha zafilozofovať. Sid Vicious mi v poslednom čase stále viac a viac pripomína amerického kontroverzného umelca GG Allina. Boli to skoro rovesníci. Akurát, že Sid skonal už v roku 1979, vo veku dvadsať jeden rokov. GG Allin zomrel rovnakou smrťou (na predávkovanie tvrdými drogami) štrnásť rokov po jeho smrti, v roku 1993. Mal vtedy tridsaťšesť rokov. Som toho názoru, že keby sa Sid Vicious dožil aspoň takého veku ako GG, tak by bol rovnako neprispôsobivý, šialený rock´n´rollový anarchista ako pán GG (Jesus Christ) Allin. Klip ku skladbe "Something Else " ma v tom ešte viacej ubezpečil. Sebedestrukčný punk! No future! Fuck it all! Live Fast, Die Young. https://www.youtube.com/watch?v=zpaVf_fSXoQ **** ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama