Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Smith stvárňuje Nickyho, ostrieľaného podvodníka, ktorý sa zapletie so svojou "žiačkou" Jess (Margot Robbie). Pri výučbe dôležitých trikov sa mu Jess dostane pod kožu a on sa rozhodne všetko náhle ukončiť. O tri roky neskôr sa kedysi neskúsená - teraz už dokonalá femma fatale objaví v Buenos Aires na nebezpečnom pretekárskom okruhu. Najnovšie Nickyho riskantné plány sa jej podarí prekaziť a skúseného podvodníka tak odstaviť z hry. Navyše, obaja rovnako nápadite rozohrali svoje podvody a obaja chcú podfúknuť rovnakého miliardára, majiteľa medzinárodného pretekárskeho tímu (Rodrigo Santoro). (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (584)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Nemám příliš v lásce podvodníky, kteří mi ukradnou při tenise z ruky raketu, při fotbale kopačky a při hokejovém zápase mi nenápadně odeberou suspenzor. Nic však nemám proti těm, kteří s lehkostí dělají z miliardářů milionáře. A Nickyho parťáci umí svižně přemísťovat zájmový materiál na ulici, v hotelu, na stadionu i v závodní stáji. Mne tedy hodně pobavili a i když poměrně rychle přišlo zjištění, že podfuk je úplně všechno, tak to ubralo pouze na dramatičnosti, ale pohodová zábava byla přítomna od začátku do konce. ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Focus je jedním z těch filmů, u něhož jsem očekával něco víc, než jsem nakonec dostal. Přišel mi příliš rozvláčný, pomalý, bez nějaké slušnější akce. Z výše uvedených žánrů tak pro mě splňoval pouze romantické drama "šmrncnuté" kapkou krimi. Trailer mě navnadil na poněkud lepší podívanou, než které se mi nakonec dostalo. ()

Reklama

pepo 

všetky recenzie používateľa

Dobrá oddychovka.Štruktúrou mi to pripadalo ako 3 dielna miniséria zostrihaná do jedného filmu. Prvé 2 časti tvoriace takmer 3/4 hodinovú expozíciu sú vynikajúce. Je to vtipné, nápadité, napínavé, Will Smith je stále cool a Margot Robbie je nádherná. Problém nastane keď sa začne hlavná časť filmu, ktorá je v každom ohľade o dve triedy horšia než úvod.Navyše korunovaná úplne debilným záverom. Na druhej strane je Focus ideálnym filmom pre "obyčajného" diváka. To je ten, ktorý považuje napr. Now You see me za výborné napísaný a vymyslený thriller, Intouchables za úžasnú dramedy, komédie Adama Sandlera mu prídu vtipné alebo ľubovoľný film z vesmíru MCU mu pripadá ako geniálna comicsová adaptácia. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Konšpiračno-intrigárske predstavenie prvej ligy! Námet je neskutočný, nepredvídateľný a aj napriek tomu, že miestami si budete myslieť, že viete, čo sa stane v nasledujúcej scéne, tak tvorcovia vám túto domnienku veľmi rýchlo zrušia. Štýlová ukážka toho, že aj originalita má v hollywoodskom mainstreame ešte svoje miesto, čo vo filmoch podobného typu je už skôr výnimkou ako pravidlom, nech sa tvorcovia snažia sebe-viac. Film funguje v niekoľkých rovinách, tá heist pointa je znamenitá a je veľkým lákadlom, pretože podobné filmy sa netočia každý deň. Potom tu máme vzťahové limonády, ktoré na prvý pohľad brzdia film a ja som si v polke filmu hovoril, že tie dramaticko-romantické džúsy si mohli naozaj odpustiť. Avšak aj tu sa potvrdilo, že nie všetko je tak, ako sa na prvý pohľad zdá. V prvej polovici je film zábavnejší, funguje viac spôsobom klipov a jednotlivých scén, než príbehu samotného, čo sa v druhej preklopí a film dostáva kontúry a všetko do seba pekne zapadá. U mňa spokojnosť! 80%. ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Dlouho jsem hledal, co bych na tomhle filmu dokázal ocenit. A nenašel jsem skoro nic. Kromě plytkého průběhu, který vykrádá spoustu jiných filmů, nesympatické hlavní hrdinky, hrozné předvídatelnosti a rádo by vypečeného konce. Focus na mě působil, jako červený hadr na býka a tenhle můj pocit, nebo dojem přetrvává i dnes. Never more..... ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (15)

  • Šlo o první film Willa Smithe (Nicky) s označením R (tedy přístupný osobám mladším 17 let pouze za doprovodu dospělé osoby), od uvedení snímku Mizerové II (2003). (Dio_Padre)

Súvisiace novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (viac)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (viac)

Reklama

Reklama