Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean (Ryan Guzman) sa vydá z ulíc rodného Miami do Hollywoodu, kam ho ťahá vidina slávy a bohatstva. S krásnou a tvrdohlavou Andie (Briana Evigan) si založia novú tanečnú skupinu, ktorá to napriek všetkým prekážkam dotiahne až do finále televíznej talentovej súťaže. Veľké finále v tanečnej aréne v žiariacom Las Vegas znamená nielen miliónovú výhru, ale aj budúcu kariéru všetkých zúčastnených. Nie je to ale tak jednoduché. Vo finále sa proti Seanovi a jeho skupine postavia nielen jeho dávni nepriatelia, tanečná skupina Grim Knights, ale aj jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvíťaziť, musí pustiť k vode všetky staré antipatie a žiarlivosti a sústrediť sa na to, čo vedia najlepšie, a to je tanec. (TV Markíza)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (114)

gegina31 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak to bylo naposled, co jsem se dívala na nějaký film o taneční skupině. Opravdu mu tam řekl " pojď, rozdáme si to na parketě"??? Kdyby si tam alespoň rozbili hubu, tak bych jim možná dala tu jednu hvězdičku. Celý průběh filmu jsem se musela smát, ale bohužel ten film určený k smíchu nebyl. Na první díl se alespoň dalo koukat kvůli hudbě a taky to bylo něco jiného. Divím se, že jsem to vydržela až do konce. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

S pátým dílem už se mi ty postavy prostě dostaly do povědomí a docela rád jsem se s nimi znovu setkal. Moose je prostě frajer a Andie mě dostává. Jasně, že ten příběh je blbej, ale ty taneční čísla - a kvůli nim je to točené - jsou prostě geniální. To finále je neskutečné, a i když je jasné, že na to mají hodně zkoušek a pokusů, ta synchronizace je úchvatná. Jestli bude šestý film, tak se i docela těším. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,904,384Tržby Celosvetovo $86,165,646Tržby za predaj Blu-ray v USA $314,577 //počet predaných kusov 11,053Tržby za predaj DVD v USA $2,298,511 //počet predaných kusov 82,264║ najslabší diel, choreografia ako tak újde aj keď už ničím extra neohúri ale dejovo opäť klasický výpek /35%/ ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Kto si pozrie tento film, ktorý je zhodou okolností už asi piaty v úspešne rozbehnutej sérií a hľadá v ňom dáky príbeh alebo skrytú pointu, či dokonca postupnú gradáciu sprevádzanú tancom asi nevie čo si pustil. Step up nikdy nebolo o srdcervúcich príbehoch sú to jednorázové príbehy, ktoré poukazujú na život tanečníkov. Na jeho svetlé aj temné stránky ale v prvom rade ide o tanec a človek, ktorý hľadá tanec, ten ho v tejto sérií a konkrétne v tomto filme určite nájde. Dokonca si myslím, že film nie je vôbec ochudobnený o síce patetický a plytký ale pre mňa dostačujúci príbeh. Dostačujúci na to aby som dal mierne nadpriemerné hodnotenie. Ak si k tomu všetkému ešte pripočítate sympatického Guzmana a nenormálne sexi Evigan dostaneme porciu pravého hormónmi nabitého tanečného šialenstva. 71% ()

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Už je tu 5. Step up v pořadí. Spojili hlavní herečku ze 2. a hlavního herce ze 4. a je to tu zas a znova. Ač příběhově už od toho člověk nemůže nic čekat, tak hudebně a tanečně - o čemž tyhle hudebně-taneční filmy logicky jsou - je to zase něco kapku jiného a opět dobré. Srovnání všech od nejlepšího po nejhorší? Jednička, čtyřka za 5* a potom 2, 3 a 5 jsou tak na stejné úrovni za nějkteré 3,5 některé 4*. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama