Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean (Ryan Guzman) sa vydá z ulíc rodného Miami do Hollywoodu, kam ho ťahá vidina slávy a bohatstva. S krásnou a tvrdohlavou Andie (Briana Evigan) si založia novú tanečnú skupinu, ktorá to napriek všetkým prekážkam dotiahne až do finále televíznej talentovej súťaže. Veľké finále v tanečnej aréne v žiariacom Las Vegas znamená nielen miliónovú výhru, ale aj budúcu kariéru všetkých zúčastnených. Nie je to ale tak jednoduché. Vo finále sa proti Seanovi a jeho skupine postavia nielen jeho dávni nepriatelia, tanečná skupina Grim Knights, ale aj jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvíťaziť, musí pustiť k vode všetky staré antipatie a žiarlivosti a sústrediť sa na to, čo vedia najlepšie, a to je tanec. (TV Markíza)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (114)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Máme tu nejslabší díl série. Celá série Lets dance to má těžký. Nikdo od ní nečeká nic jinýho, než efektní taneční scény. Možná ještě nějakou romantiku a řeči o rodině, osudu a záchraně duší. Jednička byla romantika (nedivim se Tatumovi, že si jí nakonec vzal), dvojka byla o rodině, trojka o skvělých tanečnících a čtyřka víc dělala do umění. A pětka nemá skoro nic. Návrat starých známých je fajn, ale působí tu dost jako pěst na oko. Postava Sevaniho je sice s přehledem nejsympatičtější z celé série, ale tady vůbec nefunguje, a co víc, Moose už prostě nemá drajv. Nemá tu šťávu, kterou měl ve trojce. Tady je hodně v pozadí a nepředvede skoro nic. O jeho pomalu mizícím charismatu nemluvim. A ještě horší to je s Brianou Evigan. Neřikám, že neumí tancovat, ale ale není tanečnice. Pokud jí srovnám s Kathryn McCormick, tak je mi Andie vyloženě líto. Emily byla skvělá, byla sexy, krásná a uměla to. Andie se snaží, ale to je tak jediný. Chemie mezi ústřední dvojkou fungovala minule, tady vůbec, škoda, že se Emily nevrátila. A co se týče tanečních čísel? Trojka byla lepší, čtyřka byla lepší a minimálně finále dvojky bylo lepší. Finále jedničky bylo hezký a ve finále fungovalo lépe. Takže výsledek? All in? Prohra a nejspíš nadobro pohřbená značka. ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Tanec dělá divy, o tom žádná. 5. díl taneční série, kde příběh hraje důležitou roli asi jako Jet-li v Expendables 3 a klišé střídá klišé se teda moc nepovedl.. Samozřejmě lidi na to koukaj jen kvůli tanečním kreacím a skvělé show. Bohužel tady tohle nenajdete. Čtyřka měla skvělé lokace, choreografie i soundtrack a 5. díl nemá nic z toho. Výstupy mě nudily, hudba nebavila a finále ačkoliv bylo fajn, nepředčilo své předchůdce. Prosím už žádný nový díl o tančících lidech. ()

Reklama

FaceMan 

všetky recenzie používateľa

Čo sa stane keď spojíte Streed Dance a Revolution? Odpoveď na to je All in. Má to v sebe časť dvojky spjenú zo štvorkou. Keby si tento film zobral z obidvhoch len to dobré tak by to bola nádherná podívaná. Opak sa stal ale pravdou a zobralo si to aj to zlé. Skvelý začiatok s peknými kreáciami v klube, vyzeralo dobre pre oko. Potom to šlo zas už len s kopca. (btw Čierny rytieri sa mi omnoho viac páčili než LMNTRIX) . Pokus o humor bol podľa mňa veľmi úbohý a dosť často až trápny. Ľudia v kine sa na tom miestami smialu a ja som nechápal či je chyba vo mne alebo v nich. Prišiel som však len na to že mám od nich odlišný humor. Sympatický Moose vyzeral jak keby chodil mesiac do solárka a potom ho psotavili pred kameru, ale tancovať vedel. Dej bol tak predvídateľný že to sa už viac ani nedalo. Čo ale čakať keď sa na to pozeráte už po piaty krát. Veľké pozitívum filmu boli pre mňa soundtracky, len som nikdy nechápal s kade im hrá tá hudba keď vždy niekam došli a zrazu im hrala hudba a oni tancovali. WTF? Nebolo to však najhoršie Lets Dance, ale nešli ani All In, určite z toho mohli ešte čo to vyťažiť. Po týždni si ani nespomeniem že som niečo také videl. Za mňa lepšie dve hviezdy. ()

Fisek odpad!

všetky recenzie používateľa

Nebojím se dát odpad. Proč bych měl? Když je film sračka, tak je to sračka a hotovo. U pětky si musím postěžovat na totálně nudnou choreografii, zatímco u předchozích dílů jsem tenhle problém řešit nemusel. Taky mi nesedl soundtrack a celkově výběr songů, což je spíše individuální, ale svěřit se s tím můžu. Ani nepomohlo přinést na scénu známou tvář, Brianu Evigan. Nejlepším dílem zůstává čtyřka. Ta měla alespoň hlavu a patu. ()

Darth_AK 

všetky recenzie používateľa

No, tak co bych tvrdil, vysokou uměleckou hodnotu to nemá, ale docela jsem byl zaujat a vydržel celou stopáž, i když i já jakožto zápletkový slepec jsem okamžitě dokázal předvídat klišoidní děj. No, ale jsou to pěkné dvě hvězdy, protože Briana Evigan je sexy dívčina a mám rád soutěže, i když vím kdo vyhraje, protože bez happyendu by to nešlo. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama