Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean (Ryan Guzman) sa vydá z ulíc rodného Miami do Hollywoodu, kam ho ťahá vidina slávy a bohatstva. S krásnou a tvrdohlavou Andie (Briana Evigan) si založia novú tanečnú skupinu, ktorá to napriek všetkým prekážkam dotiahne až do finále televíznej talentovej súťaže. Veľké finále v tanečnej aréne v žiariacom Las Vegas znamená nielen miliónovú výhru, ale aj budúcu kariéru všetkých zúčastnených. Nie je to ale tak jednoduché. Vo finále sa proti Seanovi a jeho skupine postavia nielen jeho dávni nepriatelia, tanečná skupina Grim Knights, ale aj jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvíťaziť, musí pustiť k vode všetky staré antipatie a žiarlivosti a sústrediť sa na to, čo vedia najlepšie, a to je tanec. (TV Markíza)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (114)

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Na tyhle filmy se prostě absolutně nekouká kvůli příběhu, to je jen klišovitá mezi-výplň toho podstatného, tance. A ten je tu perfektní, přihlašovací video a závěrečná show v Hunger Ga...ehm, Las Vegas nemá chybu a mít po ruce samopal plný superlativů, pálím o sto šest jednu pětihvězdu za druhou. Zbývající tance taky neurazí a pořád zapadají do slušného standardu tanečních filmů. Jen je škoda, že mi oproti druhému a třetímu dílu, které měly 3D naprosto vychytané a v některých momentech kulervoucí, připadá využití efektu v pátém díle minimální. Pátý díl je pořád lepší než jednička, nebo dvojka, srovnatelný s trojkou, jen lehce zaostávající za čtyřkou. 70% ()

gegina31 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak to bylo naposled, co jsem se dívala na nějaký film o taneční skupině. Opravdu mu tam řekl " pojď, rozdáme si to na parketě"??? Kdyby si tam alespoň rozbili hubu, tak bych jim možná dala tu jednu hvězdičku. Celý průběh filmu jsem se musela smát, ale bohužel ten film určený k smíchu nebyl. Na první díl se alespoň dalo koukat kvůli hudbě a taky to bylo něco jiného. Divím se, že jsem to vydržela až do konce. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Break danci rozumím asi jako odstřeďování mlíka, ale poznám, když se opakují furt ty samé pohyby, když chybí pořádné hromadné choreografie a když hraje samá hnusná hudba. To mně u tanečního filmu přijde podobně nešikovné, jako kdyby fotbalista nevěděl, co je to ofsajd, kulhal a ke všemu ještě útočil na vlastní bránu. (New Plymouth, NZ) ()

FaceMan 

všetky recenzie používateľa

Čo sa stane keď spojíte Streed Dance a Revolution? Odpoveď na to je All in. Má to v sebe časť dvojky spjenú zo štvorkou. Keby si tento film zobral z obidvhoch len to dobré tak by to bola nádherná podívaná. Opak sa stal ale pravdou a zobralo si to aj to zlé. Skvelý začiatok s peknými kreáciami v klube, vyzeralo dobre pre oko. Potom to šlo zas už len s kopca. (btw Čierny rytieri sa mi omnoho viac páčili než LMNTRIX) . Pokus o humor bol podľa mňa veľmi úbohý a dosť často až trápny. Ľudia v kine sa na tom miestami smialu a ja som nechápal či je chyba vo mne alebo v nich. Prišiel som však len na to že mám od nich odlišný humor. Sympatický Moose vyzeral jak keby chodil mesiac do solárka a potom ho psotavili pred kameru, ale tancovať vedel. Dej bol tak predvídateľný že to sa už viac ani nedalo. Čo ale čakať keď sa na to pozeráte už po piaty krát. Veľké pozitívum filmu boli pre mňa soundtracky, len som nikdy nechápal s kade im hrá tá hudba keď vždy niekam došli a zrazu im hrala hudba a oni tancovali. WTF? Nebolo to však najhoršie Lets Dance, ale nešli ani All In, určite z toho mohli ešte čo to vyťažiť. Po týždni si ani nespomeniem že som niečo také videl. Za mňa lepšie dve hviezdy. ()

Hwaelos 

všetky recenzie používateľa

O tom, jaký ideologický rozpor v sobě série Step Up nese (a zejména její čtvrtý díl), jsem už psal u minulého filmu. Zásadní vymezení se vůči esteblishmentu a všeobecné komerionalizaci, kterou ztělesňuje reklama, aby (hup!) crew zvítězila a získala tak pro sebe místo v reklamě, je přítomno v jiné podobě i v tomto dílu série. All In hraje jen zdánlivě na jinou strunu. Účastníci soutěže jsou vtaženi do víru reality show, kde se necítí dobře a která jim bere jejich friendship mojo, aby na konci mohli využít naplno principů, na nichž každá reality show stojí. Stačí si jen stoupnout, říct pár dojímavých slov a hurá, smlouva je na stole a vítězství v kapse. O lobotomii příběhu nemá smysl psát, ale nepotřebujete přece být Roland Barthes, abyste pochopili, že tahle základní premisa nedává smysl. Step Up je sice filmovou frenčízou o určité subkultuře (break je tradičně považovanej za součást hip-hopu), ale ve skutečnosti ji jen používá jako prázdnou šablonu, kterou naplňuje ideálem hipsterství (vezměme něco, čím všichni ještě před pár lety pohrdali - třeba steampunkovej look - a použijme to jako cool proprietu; nemusí to dávat smysl, nebo lépe - zbavme to tradičních hodnotových znaků a přilepme k tomu pár hezkejch tváří). Ještěže to aspoň tanečně pořád funguje... ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama