Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je predvečer všetkých svätých, noc známa ako Halloween. Noc, počas ktorej má zelenú strašenie a neviazaná zábava. Skupina mladých ľudí sa vybrala užiť si túto noc do strašidelného parku. Netušia, že práve ten je hniezdom satanistov, ktorí by radi vzkriesili diabla. Na to však potrebujú obetovať sedem ľudských životov. V ich úsilí zadovážiť potrebné množstvo ľudí na obetovanie by im mal pomôcť Jack 'O' Slasher, krvilačný démon zo samotného pekla. Je tu však jeden problém: Jack svoje obete zabíja ihneď, skôr ako sú pripravené na rituál. A tak, kým návštevníci parku musia vynaložiť všetko svoje úsilie, aby sa dožili rána, satanisti sa pre zmenu musia rýchlo rozhýbať, kým im Jack nevyvraždí všetky potenciálne obete... (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pomerne amatérsky halloweensky slasher od začínajúcej hororovej režisérky Jennifer Valdes, ktorá si tu aj trochu zahrala. Točí sa okolo satanistického kultu, čo sa snaží vzkriesiť Satana a do rúk sa im dostane partička mladých, ktorí sa chcú na Halloween v okolí zabaviť. Nie je to dokopy nič extra, ale miestami som sa až prekvapivo bavil a bola z toho cítiť sympatická nadšenecká snaha. ()

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutočná amatérčina, 70 minút nie je na film veľa, ale tento tu aj napriek tomu, že mal na začiatku niečo ako 5 minútovú básničku na tému Halloween a na konci 10 minút dlhé titulky ma dokázal unudiť k smrti. Kombinácia Hallowenu, kukuričného polia, satanistického kultu a vraždiaceho monštra sa môže zdať ako solídny základ pre pozerateľný film, ale chýba tu základná vec, talent točiť filmy a herecký talent. Všetky tie vraždy lyžičkou na vyberanie jadierok z tekvice, samotnou tekvicou či kukuričným šuľkom sú skôr tragikomické ako strach naháňajúce, kostýmy vyzerajú ako zapožičané z nejakej porno produkcii a tak snáď jediná vec, čo tu môže niekoho zaujať je metalový podmaz, ale aj ten je diplomaticky povedané nanajvýš priemerny... ()

Reklama

Reklama