Reklama

Reklama

Tvrďas 2

  • Česko Mstitel bezpráví 2 (viac)
Trailer

Vyznamenaný veterán vietnamskej vojny Frank Vega sa znova vracia do Los Angeles, aby si vyrovnal účty so zloduchmi a vyčistil mesto od všadeprítomnej špiny. Tentoraz si so sebou privádza starého priateľa Bernieho Popea, nevrlého chorľavého kumpána, ktorý trpí fóbiou z otvoreného priestoru. Na svojej ceste za pomstou budú musieť starnúci muži využiť jediné dve veci, ktoré ešte poriadne ovládajú – svoj dôvtip a svoje päste. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (83)

Courtemanche 

všetky recenzie používateľa

Trejo a Glover, ve filmu ,,Důchodci to ukážou,,. První díl jsem zatím neviděl, takže nemůžu je porovnávat, ale tento díl mě ne že nezklamal ale spíše překvapil. Hlavně v tom, že je to kvalitně natočený film. Potěšil mě přítomnost Glovera, i to že tady našel konečně játra, chemie mezi ním a Trejom funguje, jen snesl bych od něj i agilnější hru. Jestli mi něco vadilo, tak to že tempo je občas opravdu na důchodce. Jinak je to dobrý příběh, drama i syrové akce ale má i pobavit. (Odkud máš ten granát? - Dárek od Expendables!) 3,5/5 ()

lillien 

všetky recenzie používateľa

Trejo a Glover v zaručeně nejlepším outfitu tohoto desetiletí a v nejlepší komedii měsíce. Akční pecka to samozřejmě není, jednoduchá zápletka pro blbé a senilní mi ale vůbec nevadila, protože Trejo v kombinaci s mobilem, bárbínama a rozmazlovacím syndromem je roztomiloučký jak sviňa a Gloverův suchý humor , čelenka a froté nátepníčky z dob pravěkých aerobiků plus teplákovka ugandské olympijské výpravy ze sedmdesátých let mi ještě teď rozcukává lícní svaly. Pro tyhle neohrožené cynické dědky mám gerontofilní slabost. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že je ta zápletka v podstatě naprosto stejná jako v první dílu, ve filmu "Veterán". Kdyby to bylo alespoň trochu obměněno, jsem ochoten dát ještě více, než v případě prvního filmu. Takhle je to až moc stejné, i když nějaké vtipy jsou díky Gloverovi lepší. Právě on je tím, proč by tenhle snímek samostatně fungoval mnohem lépe než "Veterán". S Trejem jsou tihle dva staříci výborní. Mimochodem, možná i malinko překvapí, že Glover je o dva roky mladší než Trejo, jemuž je letos 70 let. Prostě borci. ()

Kaceris 

všetky recenzie používateľa

Tak jak to mám povedať, film ma zabavil, aj keď to nebolo presne ono čo som očakával. Ale zachraňovalo to to duo, Danny a Danny, bok po boku. Danny je pre mňa Roger Murtaugh, stále ho tak mám zafixovaného v hlave, proste jeho životná rola, a týmto dielom mi bolo dokázané, že humor mu ostal aj po tých rokoch. Teším sa na ďalší diel, rozhodne si ho nenechám újsť. ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Tak si vravím, že si aj ja z času na čas ohodnotím film bez toho, aby som sa zamýšľal nad tým, aké všelijaké kraviny tam boli. Toto je presne jeden z tých filmov (a tak som hodnotil aj jednotku). Je to proste Bad Ass. Naproti kadejakým béčkovým debilitám s Lundgrenom, Van Dammeom, Seagalom a ďalšími kokotármi, ktorí si nevedia uvedomiť, že by už bolo načase urobiť si srandu aj sám zo seba, seňor Trecho a Denzel Glover to vedia. Je to blbosť, ale vtipná a ja som sa zabavil. Hlášky sa podarili, kozy vybrali dokonalé a celé to šlape v 80kovom duchu až do konca. Je tu však jedna vec čo ma zaujíma. V jednotke použili autobusovú naháňačku z Red Heat a tu použili bielomodrý Ford Bronco...presne taký ako bol v Komande a dokonca sa v ňom aj premávajú po lese (hoci s brzdami)... tak si vravím, že režisér asi vyrastal na Arnoldových filmoch. Ak v trojke uvidím Treja na koni s veľkým obojručákom, budem nadšený. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama