Reklama

Reklama

Tvrďas 2

  • Česko Mstitel bezpráví 2 (viac)
Trailer

Vyznamenaný veterán vietnamskej vojny Frank Vega sa znova vracia do Los Angeles, aby si vyrovnal účty so zloduchmi a vyčistil mesto od všadeprítomnej špiny. Tentoraz si so sebou privádza starého priateľa Bernieho Popea, nevrlého chorľavého kumpána, ktorý trpí fóbiou z otvoreného priestoru. Na svojej ceste za pomstou budú musieť starnúci muži využiť jediné dve veci, ktoré ešte poriadne ovládajú – svoj dôvtip a svoje päste. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (83)

Kaceris 

všetky recenzie používateľa

Tak jak to mám povedať, film ma zabavil, aj keď to nebolo presne ono čo som očakával. Ale zachraňovalo to to duo, Danny a Danny, bok po boku. Danny je pre mňa Roger Murtaugh, stále ho tak mám zafixovaného v hlave, proste jeho životná rola, a týmto dielom mi bolo dokázané, že humor mu ostal aj po tých rokoch. Teším sa na ďalší diel, rozhodne si ho nenechám újsť. ()

lillien 

všetky recenzie používateľa

Trejo a Glover v zaručeně nejlepším outfitu tohoto desetiletí a v nejlepší komedii měsíce. Akční pecka to samozřejmě není, jednoduchá zápletka pro blbé a senilní mi ale vůbec nevadila, protože Trejo v kombinaci s mobilem, bárbínama a rozmazlovacím syndromem je roztomiloučký jak sviňa a Gloverův suchý humor , čelenka a froté nátepníčky z dob pravěkých aerobiků plus teplákovka ugandské olympijské výpravy ze sedmdesátých let mi ještě teď rozcukává lícní svaly. Pro tyhle neohrožené cynické dědky mám gerontofilní slabost. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotka ma nebavila, ale dvojka mi pripadala neskutocne zabavna. Ovela lepsie vyvazili dramaticke sceny s komedialnymi. Tentokrat sa nastastie nesnazili o natocenie velkofilmu s rozpoctom, ktory by u velkofilmu nestacil ani na catering. A k tomu ako bonus famozny Danny Glover, ktory uz davno nehral tak skvelu postavu. Tesim sa na trojku a som zvedavy, ktory dedko pribudne k hlavnej dvojke v dalsom diely. 7/10 ()

mosnak 

všetky recenzie používateľa

Béčkový filmy mám rád, ale tentokrát mě Bad Asses 2 vůbec nesedlo. Dva 70letí dědci vypráskají argentinskou drogovou mafii. Původně jsem chtěl dát odpad, za hrozně křečovitý příběh a za jeden kýč za druhým, ale na druhou stranu musím uznat, že sem tam jsem se usmál, když dědci řekli něco vtipného. Což ovšem film jako celek moc nevytrhne - 20% ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Ucházející píčovinka. Místo jednoho přestárlého Dannyho se tam plížili rovnou dva důchodci. Jeden černej jak noc a druhý polo černý, jak zatmění Slunce. Od prvního dílu jsem zaregistroval značný pokrok. Na tohle pokračování se již koukat dalo. Není to nic extra, ale po nějaké té desítce dvanáctek piv a půl tuctu rumů se to dá přežít. Příběh je hrozně debilní, ale k mému úžasu se celý udál hrozně rychle a zásadně mi nevadil. Nezasmál jsem se ani jednou, ale musím uznat, že na Treja hrajícího si s panenkami barbie je zajímavý pohled. Film má potenciál oslovit pouze jako takové nostalgické zavzpomínátko na dva téměř mrtvé herce. Prakticky nic jsem nečekal a ničeho se mi i dostavilo. Vidím to na maximálně dvě nepěkné hvězdičky. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama