Reklama

Reklama

Chlapec od vedľa

  • Česko Kluk od vedle (viac)
Trailer 1

Stredoškolská učiteľka Claire Petersonová (Jennifer Lopezová) nedávno opustila svojho neverného manžela. Keď sa do susedného domu nasťahuje atraktívny a charizmatický devätnásťročný Noah Sandborn (Ryan Guzman), Claire v slabej chvíľke podľahne jeho čaru a prežije s ním noc plnú vášne. Vo chvíli, kedy sa Claire pokúsi vzťah ukončiť, sa však Noahovo flirtovanie zmení na nebezpečnú a násilnú posadnutosť. A Claire musí urobiť všetko, aby seba aj svojich blízkych ochránila pred pohromou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (134)

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý film, který mě docela bavil a neviděl jsem na něm nic tak špatného, je tedy pravda, že to nebylo nic extra, co by mě nadchlo, ale průměrný pohodový film, který nevidím jako ztrátu času. Jen mě strašně mrzela předvídatelnost, nebyla tedy u všeho, ale u jednoho ze zřejmě největších zvratů ano. A to mě mrzelo, že jsem věděl už od začátku té scény, co se stane... ()

gegina31 

všetky recenzie používateľa

Nechápu, že mamina nechtěla takového fešného hošana. To, že je psychopat ještě nevěděla. Film mi celkově moc nesedl a není to tím, že bych neměla ráda taková témata. Ale v tomhle případě z toho měli udělat spíše romantickou komedii, nejspíš by to mělo větší úspěch, minimálně u mě. Výběr herce na psychouše mi taky moc neseděl. Ten nevypadal ani na těch 28, které mu při natáčení ve skutečnosti byli. Natož na 20. A jeho likvidace trvala nekonečně dlouho. Obět ho přetáhne po palici a místo toho, aby se pojistila a pořádně ho dodělala, tak si jde vesele zachraňovat rodinku. Ale tohle je problém všech filmů, na toto téma. A obrovským rušivým elementem byla ta chodící plastika alias paní zástupkyně. Tak na to se fakt nedalo dívat. Kde tohle vyhrabali... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Lidi, které miluju, chráním" a ty ostatní seznamuju s pěstí, nožem, pistoli nebo čtrnáctkou francouzákem, ale takový je zkrátka Noah. Nic proti tomu nemám, ale paní učitelka jisté výhrady má. To je zase její věc. Já si totiž myslím, že když člověk nehodlá převzít odpovědnost za své chyby, tak se musí smířit s trochou toho teroru. Například já přijímám svou odpovědnost za to, že jsem se dobrovolně podíval na tento snímek, přestože jsem věděl, že to bude mizérie. Takže jsem přiznal svou odpovědnost a nyní je na řadě pomsta - dvě hvězdy. A to jen za to, že se na Jennifer pořád ještě dá mlsně koukat. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ešte stále krásna Jennifer a jedna trochu napínavá scéna film nezachráni. Navyše, pokiaľ je totálne zabitý tak slaboduchým scenárom, že by ho napísali dramatickejšej aj v osobitnej škole. Nelogické reakcie aktérov na danú situáciu a jeden hrozne zlý mladík, ktorého neodzbrojí ani armáda a je vždy tam, kde nečakáte. 5 hviezdičkové hodnotenia sú paškvilom ľudskej inteligencie. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Filmový syn JLo má štedrého filmového otca - dostal od neho totiž počítač s chladiacou vežou a troma procesormi (copyright by TV Joj). Okrem tohto nie je veľa o čom hovoriť, je klasický prípad sympatického suseda z ktorého sa lusknutím prsta stane psychotický magor. Jennifer je na svoj vek nečakane zachovalá (a zrejme som si už na ňu zvykol, lebo ma od pohľadu neštve tak ako kedysi), a miestami sa filmu darí vyvolať aj napätie, takže to nie je tak márny prípad ako som očakával. K trom hviezdam to ale nedotlačím, na to je film až príliš fádny a neoriginálny. 5-/10 ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • Aby si film udržal plánovaný nízky rozpočet, Jennifer Lopez poskytla svojej postave Claire oblečenie z vlastného šatníka. (Arsenal83)

Reklama

Reklama