Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sestry Walkerové, Isabel a Roxeanne. Jedna žije v Kalifornii, druhá v Paríži. Isabel (Kate Hudsonová) pricestuje z Kalifornie do Paríža za sestrou Roxy de Persandovou (Naomi Wattsová), ktorá má čoskoro rodiť. Romantickej Roxy dá jej francúzsky manžel Charles-Henri (Melvil Poupaud) kopačky a rozvod visí vo vzduchu. Navyše sa Isabel zamiluje do svojho naničhodného strýka, notorického sukničkára. Rodinný škandál pokračuje. Americký idealizmus a nezlomný duch sestier Walkerových bojuje s francúzskou rafinovanosťou, intrigami a neústupčivým racionalizmom rodiny Persandovcov. Predmetom sporu je tiež obraz v hodnote milióna dolárov, ktorý vlastní Roxy. A potom - celkom náhle a nečakane - sa odohrá hrozný zločin z vášne, ktorý celkom zmení situáciu. Súboje kultúr rozdielnych svetov zrazu utíchnu a otvárajú sa nové možnosti pre vzájomné porozumenie. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnotenie, recenzie)

Mně se ten film prostě nelíbí. U nás běžel česky a místy s titulky. A dějově je také špatný. Obě dvě hlavní představitelky mám ráda, ale ani ty to nezachránily.

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

Otrasný slovenský dabing, hlavne herečiek. Každá si tam intonačne a artikulačne melie nejakou svojou kuchynskou hatlaninou, že des. Režisér dabingu tiež nevie, čo má správne kočírovať. Pre istotu ostali v inkognite, ani na začiatku, ani na konci nám neprezradili svoje mená (ak by náhodou bolo verzií viac, spomínam ten čo púšťali JOJ). Niekedy som im vôbec nerozumel, čo melú, a musel som nahrávku pretočiť na pôvodné znenie... Ale nemám nato náladu, film takýmto štýlom dopozerať. Takéto lapsusy bývajú v našom dabingu príznačné, tu to však reže uši dvojnásobne.

Reklama

Reklama