Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(viac)

Diskusia

Rob Robinson

Rob Robinson (hodnotenie, recenzie)

"nakupujte u náááás !"  "a nesnáším hašlerky, páč jsou černý..."    možná je to ujeté, možná to je asi ukázka Guilty pleasure ale ty hlášky jsou smrtící tempo zběsilé a já dávám 4* (dal bych pět, ale některé obscénosti můj žaludek lehce nechápal - mám asi holt to vcítění... nebo bujnou fantazii)

enemy of god

enemy of god (hodnotenie, recenzie)

tohle mě teda nebavilo,nevím nožná bych musel být černoch abych se bavil.taky dabing mohl být lepší

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

uletene komedie ma nikdy nesklamali ... niektore scenky su nezabudnutelne a smejem sa na ne rovnako intenzivne ako prvy raz :-) 4*

Reklama

Reklama