Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1984 boli Amanda (Michelle Monaghanová) a Dawson (James Marsden) spolužiakmi na strednej škole. Pochádzali z odlišných sociálnych pomerov, no aj napriek tomu medzi nimi vznikla osudová láska. Meštiacka spoločnosť im ju však nedopriala. Sklamaná Amanda odišla študovať na vysokú školu a Dawsona zavreli do väzenia. Nevideli sa celé štvrťstoročie, až kým sa nestretli na pohrebe spoločného priateľa Tucka. Dawson žije sám, pracuje na ropných plošinách v mori a tajne podporuje rodinu, ktorú nechtiac pripravil o otca. Amanda je vydatá, matka dvoch detí, ale jej vzťah s manželom alkoholikom, poznačený smrťou malej dcérky, stroskotal. Príležitosť zmeniť doterajší život je na dosah ruky... Ale je to ešte možné? Dá sa prepísať minulosť? A je láska naozaj to najcennejšie, čo môže človek darovať? (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (172)

nirvana91 

všetky recenzie používateľa

Od Notebooku mám pocit, že každý Sparksov film je o tom istom. Mladí ľudia sa zaľúbia ale vždy je tu nejaká prekážka, lebo ona je z lepšej vrstvy ako on.. ale po rokoch si nájdu k sebe nejakým zázrakom cestu. Ale to neznamená, že môžu byť len tak spolu, stále je tu nejaká prekážka. Rozmýšľam - je toto možné v skutočnom živote? Asi pokiaľ nezažijem neuverím. Notebook bol prvý s takouto dejovou zápletkou, jemu som to ešte brala (a predsa len, kto by nežral Rayna a Rachel, však boli dokonalí!), ale aby bola táto zápletka v každom druhom Sparksovom filme, to nie (a áno, uvedomujem si, že filmy sú na motívy kníh). ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Romantický film ve kterém není nic špatně ale naopak. Příběh vás dostane hluboko k prožití lásky, a nepříjemnostem v životě a když už to za mládi nevyšlo najde se vždycky cesta k poslednímu shledáni ke vzpomínkám a nečekanému obratu. Herci kteří ztvárnili o ne mladé tváře jsou výborné a jsem totálně spokojeny z jejich výkonem. Malo město které vám dá suprový příběh úžasný soundtrack skvělé herecké obsazení a nesmí chybět smutny ale i krásny konec. ()

Reklama

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Asi není úplně nejlepší nápad koukat na takový typ filmu se zlomeným srdcem, na druhou stranu zdejší trpkou zápletku dokáže divák alespoň pořádně procítit. Sice se neubráním pocitu, že jsem sledoval poupravenou verzi Zápisníku jedné lásky, jinak nemám hlavně po castingové stránce co vytknout a jakožto milovník dramat cením i absenci happyendu. Protože život dokáže být prostě krutý a zrovna romantické filmy by nám neměly lhát o tom, že každého z nás zaručeně čeká šťastný konec. [viděno na Netflixu 17.2.2021] ()

Silencia90 

všetky recenzie používateľa

Osudová láska. Typický Sparks. Jeho atmosféra provázela celý film. Ale byl to jeden z nejdepresivnějších přitom pozitivních filmů. Drama, drama a a zase drama. Takový holčičí film, i když s netradičním koncem. No alespoň to bylo uvěřitelný. Něco se mi na tom přesto libilo. Zvláštní. Něco takového nikdy neurazí, ale ani neohromí. Soundtrack jako vždy perfektní. ()

Hepy13 

všetky recenzie používateľa

Ta část s Lukem Braceym a Lianou Liberato (která je podle mě momentálně nejhezčí a nejroztomilejší herečkou ve filmovém světě) byla vynikající. Ta druha o 25 let později mě vůbec nebavila, nudná bez a jiskření. Jakoby do filmu ani nepatřila. Nechal bych jen tu první. Podobnost se Zápisníkem jedné lásky se nezapře. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (12)

  • Když Dawson (James Marsden) a Amanda (Michelle Monaghan) tlačí Aprilino auto, jeden z Amandiných kamarádů osloví Amandu jménem April. Přesněji řečeno: „April, come on!“ (pityty)
  • Natáčení probíhalo v amerických městech New Orleans a Covington ve státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama