Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1984 boli Amanda (Michelle Monaghanová) a Dawson (James Marsden) spolužiakmi na strednej škole. Pochádzali z odlišných sociálnych pomerov, no aj napriek tomu medzi nimi vznikla osudová láska. Meštiacka spoločnosť im ju však nedopriala. Sklamaná Amanda odišla študovať na vysokú školu a Dawsona zavreli do väzenia. Nevideli sa celé štvrťstoročie, až kým sa nestretli na pohrebe spoločného priateľa Tucka. Dawson žije sám, pracuje na ropných plošinách v mori a tajne podporuje rodinu, ktorú nechtiac pripravil o otca. Amanda je vydatá, matka dvoch detí, ale jej vzťah s manželom alkoholikom, poznačený smrťou malej dcérky, stroskotal. Príležitosť zmeniť doterajší život je na dosah ruky... Ale je to ešte možné? Dá sa prepísať minulosť? A je láska naozaj to najcennejšie, čo môže človek darovať? (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (172)

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Ja by som strašne chcela vedieť, čo na Sparksove nové knihy hovorí jeho manželka, keď ich dopíše. Mne on totiž príde, že sám seba vykráda. Film sa pozeral v pohode, príbeh tak nejak predvídateľný, hudba dobrá .... herecké výkony nevyrovnané. Niektoré repliky boli fakt výborné ... aj napísané a aj zahraté, ale niektoré som hercom absolútne neverila. Jasné, že mi slza vypadla, však nie som zo železa a nech nežeriem dávam tri hviezdy ... ale ... Braceyovi veru mohli umyť vlasy. 2,5* ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Romanticko-tragický príbeh v modernom prostredí. Jednoducho ma to dostalo: to zobrazenie prostredí s postavami z minulosti a súčasnosti (každé má svoju čaru, hlavne kvetináč), z hereckej stránky dobre odvedená práca (aj mladí aj „starí“ boli skvelí) a citom „naladená“ hudba. Nehovorím, že samotné ukončenie príbehu nemá svoje chyby, ale napriek všetkému je to jednotný. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

misulka03 

všetky recenzie používateľa

Romantické drama, které už svými prvními záběry naznačuje, že se nebude jednat o vybočující romantickou podívanou. Uhlazenost, citovost, detaily - typické snad pro kadý podobný film. Ale ano, tady to perfektně sedí, i když originalita silně pokulhává. Upřímně, byla to pro mě relaxační podívaná, která mi celkem sedla a to především skvěle vybranými dvojicemi, mezi kterými to skutečně jiskřilo a to je pro podobný druh film skoro zásadní. Škoda jen závěru, který pro mě osobně byl už moc, nic se nemá přehánět a tady se produkce snažila být až moc dojemná, což mě osobně trochu narušilo celou podívanou. Nicméně nechci si tímto pocitem zkazit dojem z celého filmu, takže to radši vypustím. A když už jsme u toho, ještě jedna poznámka. Dvojice jsou úžasné, ale pokud má film působit kompaktně, tak podobnost mezi herci, kteří hrajou stejnou osobu by byla asi trochu na místě. Bohužel mám obavu, že tady bylo důležitější obsadit známejší jméno než cokoli jiného. Tím však nechci popírat svůj první názor, že samotné dvoji byly skvělé....jen kdyby to nebyly dvojice stejné.... ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

SPOILER ,,Možno kráčam po predom určenej ceste,aj ked ju zatiaľ nevidím".Cesty Božie sú nevyspytateľné.V závere to pochopíte a všetko bude dávať perfektný zmysel,ale ešte predtým..Už ma ruka svrbela napísať,aby prestali s tými Sparksovými spracovaniami kníh,ale to by nesmel prísť ten dramatický zlom zhruba v polovici filmu,ktorý ako novináry zvyknú s obľubou vravievať ,,vyraziť dych" ba naopak,takéto príbehy si zaslúžia filmové spracovania.Toto je to najlepšie od Sparksa a od doby Zápisníka jednej lásky.Urobil nádhernú bodku za príbehom - neznížil sa k čistému happyendu,lebo tak sa ani reálny život nekončí a nedoprial Amande kúsok životného šťastia v podobe muža,ktorého milovala celý život. Žiadne - žijú spolu až do smrti.Nikdy to nie je čierne alebo biele, ale má to rôzne odtiene sivej.Odporúčam aj tomu najzarytejšiemu odporcovi romantiky.Dramatický,dojemný príbeh zo štipkou mystiky.Poctivé 4 hviezdy. ()

YoZo8 

všetky recenzie používateľa

Tento romantický film ma zaujal od prvých minút a aj keď som nevedel čo mám čakať, prijemne ma prekvapil. Je to síce romantika, no páči sa mi, že nie je gýčová. Myslím si, že Čo s Láskou má pomerne slabšie hodnotenie preto, lebo sa vymyká z koncepcie štandardných romantických filmov. Musím vyzdvihnúť plynule prechody zo súčasnosti do minulosti a naopak. Taktiež sa mi veľmi páčili exteriéry, v ktorých sa nakrúcalo. Nechýbal vtip, pointa, dramatické aj romantické scény. Mladí herci aj keď boli relatívne neznámi, zahrali nadštandard. Hlavné mladý Australan Luke Bracey má herecký potenciál a je akýsi pokračovateľ Heatha Ledgera, na ktorého sa mi trochu podobá. Film záverom nejedného diváka prekvapí. Tomuto filmu by som sa nebál dať aj rovných 5 hviezd, no niečo mi k spokojnosti ešte chýbalo. (4,5* 75%) ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (12)

  • Když Dawson (James Marsden) spravuje Amandě auto, otevře kapotu a položí si dovnitř knihu. Po chvíli kapotu zavře a knihu už nevytáhne. (pityty)
  • Když Dawson (James Marsden) a Amanda (Michelle Monaghan) tlačí Aprilino auto, jeden z Amandiných kamarádů osloví Amandu jménem April. Přesněji řečeno: „April, come on!“ (pityty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené