Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1984 boli Amanda (Michelle Monaghanová) a Dawson (James Marsden) spolužiakmi na strednej škole. Pochádzali z odlišných sociálnych pomerov, no aj napriek tomu medzi nimi vznikla osudová láska. Meštiacka spoločnosť im ju však nedopriala. Sklamaná Amanda odišla študovať na vysokú školu a Dawsona zavreli do väzenia. Nevideli sa celé štvrťstoročie, až kým sa nestretli na pohrebe spoločného priateľa Tucka. Dawson žije sám, pracuje na ropných plošinách v mori a tajne podporuje rodinu, ktorú nechtiac pripravil o otca. Amanda je vydatá, matka dvoch detí, ale jej vzťah s manželom alkoholikom, poznačený smrťou malej dcérky, stroskotal. Príležitosť zmeniť doterajší život je na dosah ruky... Ale je to ešte možné? Dá sa prepísať minulosť? A je láska naozaj to najcennejšie, čo môže človek darovať? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

jiriluk

jiriluk (hodnotenie, recenzie)

do jednoho filmu naprat všechny romantický klišé a ten konec už byl i na mě moc, za 2 a jedna z toho jen za mladou i dospělou Michelle, na které se hezky kouká. 

denulik

denulik (hodnotenie, recenzie)

Obsah vcelku zaujal, ake keď vidím meno Nicholas Sparks, tak radšej nie. Od neho mi všetko príde na jedno kopyto a nie v pozitívnom zmysle.

na príspevok reagoval yinloveyang

Uživateľ Denii1 zmazal svoj príspevok.

Warlukyn

Warlukyn (hodnotenie, recenzie)

zatim sem viděl všechny zpracovaný filmy na předlohu Sparkse a doufám, že to bude lepší jak Milý Johne

Reklama

Reklama