Reklama

Reklama

Within Temptation: Faster

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Holandsko, 2011, 4 min

Hrajú:

Sharon den Adel

Obsahy(1)

Hudobný videoklip holandskej hard-rockovej skupiny Within Temptation z albumu "The Unforgiving". Videoklip sa začína listom, ktorý píše Matka Maiden. Pri písaní recituje monologický text o dušiach, ktoré ovláda, a o hľadaní pomsty. Dej pokračuje strašidelnými výjavmi a krvavým dejom, ktorý skončí až prebudením Sinéad v márnici.
Autormi scenára sú Steven O'Connell a Tim Smit, režisérom Joeri Molsheimer. Vydané je aj upravené a zostrihané dielo. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (3)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

K tomuto dielu som sa dostal vďaka svojmu kamošovi z internetu až neskôr a musím povedať, že si ma to okamžite získalo a na to, čo som v danej chvíli robil, teda motanie sa okolo žurnalistiky, som to skrátka mal akoby svoju hymnu pár mesiacov. Nedokážem žiť v rozprávke vytvorenej zo lží ako sa tam približne spieva. Je to silné, energické, tento štýl hudby a takto áno, to rozhodne áno, navyše výborne doplnené vhodným temným videoklipom. ()

Tristaver 

všetky recenzie používateľa

Je fakt, že nedokáži úplně říct, jestli moje hodnocení není ovlivněné tím, jak jsem naštvaný, že WT v nových albech metalově tak "vyměkli", ale Faster má prostě neskutečně nudný videoklip, který se k textu absolutně nehodí. ()

Reklama

Reklama