Reklama

Reklama

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ľudia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ľudia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere. V Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ľudského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (90)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ludia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ludia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere a v Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ludského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. - Freaks of Nature boli pre mňa očakávaným hororom, pretože som podla názvu čakal, že ponúknu dobrú zábavu s kopou krvi. Tvorcovia sa ale podla mňa prerátali a všetky príšery až príliš prekombinovali. Zombie a upíri by sa ešte dali, aj keď to trochu viazlo už aj u nich, ale po pridaní Extraterrestrialov to u mňa začalo ešte viac klesať. Freaks of Nature sa nedajú uprieť parádne hlášky a nepredvídatelný dej plný zaujímavých zvratov, lenže je tu absolútna absencia gore a tých pár špliechancov krvi na mňa velmi dobrý dojem neurobilo. Postavy sú dobré a herci hrali tak, že mi to úplne vyhovovalo, či už sa to týka hlavných alebo vedlajších postáv. Technicky je to velmi zručne natočené a hudba je tiež velmi dobrá. Osobne ma mrzí CGI, ktorého tu síce vela nebolo, ale keď sa objavilo, opäť u mňa pozitívny dojem klesal. Záver ma však úplne dostal, pretože to bol z pohladu komédie štýl, ktorý mi perfektne vyhovuje. Mňa proste hororové postavy používajúce vulgarizmy, ako napríklad elfovia v A Christmas Horror Story alebo tu prítomný Extraterrestrial, vždy dostanú a prinesú mi úsmev na tvár. Freaks of Nature musím pochváliť za snahu priniesť niečo nové na hororovú scénu a prekvapiť diváka, čo sa mu u mňa podarilo aj podarilo. + herec z Wrong Turn 2: Dead End a Dude Bro Party Massacre III + herec z Poltergeist + herec z The Lords of Salem + herec zo Starry Eyes a Tales of Halloween + herec z The Houses October Built a Tremors 5 + herec z Contracted: Phase II + herec z Piranha 3DD ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

V první půlhodině jsem se pekelně nudil. Vesměs se jednalo o nepříliš vtipnou a nezáživnou teenagerskou rádobykomedii, které zombíci a upíři nijak zvlášť nepomáhali. S příletem emzáku se zdálo, že film nabírá tempo a rvačka ve stínu kosmické lodi měla něco do sebe, ale vše pak zase sklouzlo k obvyklému adolescentnímu plkání, které se dalo přežít jen díky celkem solidnímu obsazení. Občas se sice zablesklo na lepší časy, ale tyhle momenty byly příliš rozmělněné, než aby měly na celek nějaký vlv. Škoda. 30% ()

Reklama

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně dost zábavná Hororová komedie, kdy jsem se lámal smíchy snad po celou dobu, fakt výborný humor a nespočet cool hlášek. A největším plusem je velice sympatické (a známé) obsazení, s neskutečně sexy Mackenzie Davis a dokonce se mi tu líbila i Vanessa Hudgens. Zombie, upíři, vlkodlaci, ufouni = Vítejte v Dillfordu. Bavil jsem se a určitě zhlédnu víckrát. JSEM JAKO ZOMBIE BUFET, SNĚZ CO MŮŽEŠ ! ()

pilarius 

všetky recenzie používateľa

Šlo by to udělat ještě mnohem lépe, ale já se rozhodně nenudil. Ani přes očividnou překombinovanost mě to prostě nedokázalo ničím odradit. Kdyby tu šlo dávat půlhvězdy, tak by to bylo za tři a půl, ale třema už bych to neopodstatněně podhodnocoval. "Neviditelnost" byla strašně hustá. Kdo si dá konzervované mozky? ()

Hepy13 

všetky recenzie používateľa

Jako nápad dobrý, to se musí pochválit. Zombie, upíři a lidi na naší planetě, a aby toho nebylo málo přiletí i mimozemšťani. Tahle horror-komedie byla poměrně dost šílená záležitost. šílená kravina, ale šíleně jsem se pobavil. P.S. - Nicola Braun mi připomína mladýho Toma Cruise. ''Posral jsem se na centryfuze. Já myslela že na koncertě? Ehm, měl jsem špatnej tejden.'' ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama