Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(39)

Obsahy(1)

Malá Hotaru sa presťahuje s rodičmi z Tokia do malej zapadnutej dedinky. Takej malej, že žiakov v miestnej škole je možno spočítať na prstoch jednej ruky. Autobus chodí raz za čas, dvere sa nezamykajú a najbližší normálny obchod je vzdialený dve hodiny jazdy na bicykli. Skrátka, všetko je celkom iné ako vo veľkomeste. Na prvý pohľad nuda. Ale o čo menej je zhonu a rachotu, o to viac je príležitostí na užívanie drobných radostí všedných dní. (Palisander)

(viac)

Recenzie používateľa DExUS k tomuto seriálu (2)

Non non bijori (2013) 

Hudba od nano.RIPE sa mi paci, preto ma aj nalákalo intro kde maju svoju pesnicku (なないろびより : http://www.youtube.com/watch?v=rfqW3-RWc2k ). Anime je ale slabšieho charakteru, vhodné len na oddych, neobsahuje nič zaujmavé a skoro nič vtipné. Zato veľmi kvalitne vystihuje dedinskú atmosféru ktorá je dôvodom prečo som bol ochotný to celé dopozerať. Ako celok musim ale hodnotit 3* , potenciál to malo ale zostal nevyužitý. ()

Repeat (2015) (S02) odpad!

Slabota, slabota, slabota. Kvalita povodneho Non non biyori sa absolutne vytratila. Mam rad Nano Ripe, no uvodna pesnicka je hrozna v porovnani s predchodzou. Dej neobsahuje žiadne zaujmavé prvky, a u zatial prvých 6 epizod som sa extremne nudil. Neviem či nájdem silu to nadalej sledovat. Ak ano, hodnotenie na konci este upravim. ()

Reklama

Reklama