Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaxon Stones je mladý, sebavedomý a úspešný obhajca, ktorý si nedokáže prestaviť život bez alkoholu a rád pristúpi aj na špinavú prácu, ak je dobre zaplatená. V bare sa zoznámi s príťažlivou Amandou Torresovou, ktorej prisľúbi, že za úplatok dostane jej brata Juana z väzenia. Juana odsúdili za vraždu, ku ktorej sa priznal a cíti sa byť vinný. Keď však Jaxon otvorí jeho prípad, ukáže sa, že nie je taký jednoduchý, akým sa zdal na začiatku a jeho stopy vedú do hrôzostrašného sveta sexuálneho zotročovania unesených žien. Keď sa aktéri zapletú s mimoriadne brutálnym gangom pašerákov žien a obchodníkov s ľudským mäsom, jedno je isté. Aj právnik bude musieť prekročiť hranicu zákona, aby zachránil život sebe aj svojmu klientovi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Akčný film ani náhodou, skôr taký triler/ dráma, ktorý vizuálom pripomína televízny film. Aj napriek nízkemu hodnoteniu si však myslím, že to až taká katastrofa nebola. Dejovo síce bolo Mimo zákona predvídateľné, ale na druhej strane to malo hlavu a pätu, herci neboli najhorší(Trejova mini úloha s mačetou a záporák Vinnieho Jonesa potešili, akurát škoda že neboli vo filme dlhšie) a akcia je tiež pozerateľná. Pozerať sa to dalo, aj keď tá tretia hviezda je veľmi slabučká a objektívne je to tak na 2,5. 50% ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tradiční direct to dvd podvrh. Nalákáme na provařený béčkový akční hvězdy a každý z nich dáme pár minut. No tak to už známe. Tohle tu bylo několikrát. Každopádně u podobnýho filmu z tisíckrát obehraným příběhem jde většinou jenom o to jak je zvládnutá akce. No a v tomto případě se ještě nejednalo o úplný dno. Prostě už jsem samozřejmě tohle někde viděl, ale koukat se na to dá. Takovej jednoduchej levnej akčňák na zabití nudnýho večera. Jednou vidět a pak asi vymazat z paměti, ale zdraví to nijak nepoškodí.35% ()

Reklama

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Veľké sústo si naložil TImothy. Nechcem dávať rady, určite sa vyzná lepšie ako ja, ale dať pod jednu perinu obchod s dievčatami (cezhraničný), vraždu, podvod, právny proces, vyšetrovateľov, nejakého tajného, či dokonca program na ochranu svedkov, tak to chce kráčať po tenkom ľade. Ten sa aj borí a berie do studenýech hĺbok odpadu neherecké kreácie v dehonestujúcej (telenovelovej, inokedy roztrasenej) forme, pričom scenár je komplikovaný vo svojej jednoduchosti. "Pán detektív, stretnime sa, chcem pomoc". Na stretnutí: "Ale viete čo, serte na to." Dvojpohlavnosť v ničote bez vyriešenia. (videné 22.02.2016,JOJarchív) ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Klasický levný akční film, který si na akátu hraje na to, že jsou tam známější hvězdy, ale ve skutečnosti dojde akorát k tomu, že se tam každá objeví tak na pět minut čistého času dohromady. V tomhle případě snad s výjimkou Vinnieho Jonese. Herecky je to zlé, ale příběhově ještě nejapnější a trapnější. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

No takúto stupiditu som už dlho nevidel. Aspoň si človek zaspomínal na nedelné dopoludnia pri O.C. California vďaka jedinej hrajúcej Bartonove. Jones zase zloduch, Trejo zas len s mačetou sa oháňal, Goss dostal nepodstatný štek a režisér aka hlavná postava by si mal vybrať, čo konkrétne chce robiť, lebo takto mu nešlo ani jedno, ani druhé. Objektívne jedna ale za to sexi telo Marie Hogan jednu pridám. 2 z 5 ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama