Reklama

Reklama

Eminem - Beautiful

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2009, 4:14 min

Réžia:

Anthony Mandler

Hudba:

Eminem, Jeff Bass

Hrajú:

Eminem

Recenzie (7)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Jedna malá, videoklipová óda na radosť ( alebo smútok ), kde sa ukážu miesta mesta Detroit, ktoré zrejme viacero ľudí nechce vidieť. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Komerčný hudobník a raper hodnotí ako dopadlo jeho mesto Detroit, mimochodom o pár rokov po tomto klipe aj skrachovalo a to bolo kedysi pýchou a ťahúňom USA a celého kapitalistického sveta. No tento kapitalistický zázrak, ako ho možno mnohí vnímali, bola len bublina. Klip emotívny, silný, aj keď opäť niektoré momenty mi tam vadili, nadávať tam s tým, že mu to aj tak scenzurujú a aj tak si to mnohé deti potom stiahnu aj s nadávkami to kazí ako celok. ()

Reklama

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

Nejcivilnější rapové podání, krásně zpívá a jen zamrzí, že klip není o třech slokách. Text je prvotřídní a písnička chirurgicky přesná. Vypovídá to hlavně o tom, jak moc se Eminem od obyčejných jedinců neliší. "Nehledám extra pozornost jen chci být přesně takový jako vy - Splynout se zbytkem místnosti možná si to jen namířit k nejbližší toaletě.." ()

Zaujímavosti (2)

  • Jediná skladba z albumu Relapse, ktorú Eminem sám produkoval. (ChArLeNe)
  • V tejto pesničke Eminem rapuje o svojom boji s drogovou závislosťou. Ako povedal, táto pesnička je jediná, ktorú si nechal z nahrávania počas toho temného obdobia jeho života. Vysvetlil: „Jeden z dôvodov, prečo som tento track tam dal, je, že cítim, že je to najlepšia pesnička z tej kopy, ktorú som nahral, keď som nebol čistý. V tom čase som cítil: 'Toto je pre mňa'. Napísal som prvý verš a polovicu druhého v liečebne, a po odchode z nej, ju dokončil. Bola to jediná pesnička, ktorá vystihuje to obdobie môjho života bez toho, aby ma vrátila späť na to miesto. Ostatné pesničky nielenže nepasovali k albumu, ale keď som si ich vypočul, priniesli mi zlé spomienky." (ChArLeNe)

Reklama

Reklama