Reklama

Reklama

XXL Rodina Wollnyovci

(seriál)
  • Nemecko Die Wollnys - Eine schrecklich große Familie! (viac)

Obsahy(1)

Detailný pohľad na život "strašnej veľkej" nemeckej trinásťčlennej rodiny Wollnyovcov. Silvia a Dieter majú 11 detí. Dnes vychovávajú osem detí, pričom tri dospelé sa už od nich odsťahovali. Uvidíme, aké náročné môže byť pre takú početnú rodinu čo i len nakupovanie, dovolenka alebo iné spoločné akcie.
Rodina Wollnyovcov žije v meste Neuss v spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko, ktorej hlavné mesto je Düsseldorf. Je to je jedna z troch oblastí Nemecka, kde žije najviac cudzincov a Rómov. Dokumentárna reality-šou mapuje bežný deň rodiny Wollnyovcov, pričom každá časť nám bližšie predstaví jedného z jej členov. Sú to matka Silvia Wollny, otec Dieter Wollny a osem detí – Sylvana, Sarafina, Jeremy Pascal, Sarah Jane, Lavinia, Calantha, Estefania a Loredana. Tri ďalšie dospelé deti sa už odsťahovali a nestoja v centre pozornosti filmárov. Naopak, v druhej sérii sa rodina rozrastie o nového chlapa, keď si Serafina privedie domov svojho nového priateľa Petra. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (1)

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

nuž.....tie deti vyzerali nešťastne (hoci nie zanedbane!) ktovie či z kamery alebo z faktu, že nemajú ani súkromie ani dostatok rodičovskej pozornosti......ale napriek tomu sa rodičia správali morálnejšie a racionálnejšie než priemerní Slováci s dvomi deťmi.....to je asi to najsmutnejšie zistenie na tejto reality show ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama