Reklama

Reklama

Mám v piči na lehátku

(hudobný videoklip)
  • Slovensko Horkýže Slíže - Mám v piči na lehátku
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Slovensko, 2011, 4 min

Recenzie (8)

pursulus 

všetky recenzie používateľa

Velká příležitost.¬         Zcela průměrný videoklip, ve kterém nenalézám žádnou zvláštní kvalitu směrem nahoru ani dolů, takže jsou to za mě jasné dvě hvězdičky, neb zaokrouhluju podle starých a správných zásad sudá čísla směrem dolů. Tady je velká příležitost pro fandy skupiny zařvat "Joj! To nemá chybu!" a dát si pak pivo na uklidnění. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Muž leží na gauči. Popíja pivo. Kuká pritom futbal. Nuž, a čaká čo tá jeho (mama, či papa lala: to je fuk) donese. Tá ale v kuse mindžuje na jeho lenivosť. Srandovný klip o mieri a pokoji vo väčšine súčasných domácností, kde odreagovanie po práci zaručuje lehátko v kombinácii s monitorom (tv, počítača, mobilu, notebooku či tabletu: úplne fuk). A kdo sa čo len slovkom obtre okolo kritiky kukania do obrazovky, je v očiach závislých robotov len a len za kkta. Výborná pieseň, skvelý refrén a klip. Nestráca údernosť a humor ani po vyše desiatich rokoch od premiéry. ()

Zaujímavosti (2)

  • Vo videoklipe Martin Nahálka pozerá syn osemfinálový zápas Ligy majstrov z roku 2005. Chelsea Londýn nakoniec zdolala FC Barcelonu 4:2. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama