Reklama

Reklama

11. září: Telefonáty z dvojčat

(TV film)
  • Veľká Británia 9/11: Phone Calls from the Towers

Obsahy(1)

Nahrávky telefonních hovorů lidí, kteří byli během teroristických útoků uvězněni ve Světovém obchodním centru. Tyto telefonáty rodinám pomohly smířit se se ztrátou svých blízkých. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Smutný a nervydrásajúci dokument o zármutku ľuďí, ktorých vlastná vláda obetovala v mene boja s terorizmom a ovládnutia svetových zdrojov. Týchto ľudí je veľká škoda. Stáli sa obeťami špinavých politických hier a doteraz je pravda o ich smrti zamlčovaná a pošliapavaná. 65 %!! ()

JOhan808

všetky recenzie používateľa

Ja chcem len dobre poradiť užívateľovi Forsberg11, vyhľadaj prosím ta pomoc pokým je ešte čas. Pretože fakt nie je normálne aby dospelý človek veril doslova ničím nepodloženým rozprávkam pre ľudí ,čo sa boja aj vlastného tieňa, že ich sleduje a ešte sa k tomu verejne hlásil🤦‍♂️  A čo sa týka dokumentu, výpovedná hodnota síce veľká ale toto si s obľubou môže pozrieť fakt len masochista. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa absolútne depresívny dokument, ktorý vo mne vyvolal veľmi nepríjemné pocity. Pokiaľ máte veľmi úspešný, dobrý deň, no chcete sa dostať na úroveň "0", tento snímok Vás tam určite zarazí. A možno aj hlbšie. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama