Reklama

Reklama

30 Seconds to Mars: Do or Die

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Hudobný videoklip americkej rockovej kapely 30 Seconds to Mars. Pieseň Do Or Die je súčasťou ich štvrtého radového albumu "Love, Lust, Faith and Dreams", ktorý vydali v roku 2013. (MM_Ramone)

Recenzie (15)

kaposlav odpad!

všetky recenzie používateľa

Videoklip je o tom, že tam nejaky čuráci a kravičky niečo melu po englicky a do toho su prestrihy nejakých koncertov, kde sa máva rôznymi vlajkami. Na čsfd to stačí, aby to malo 86%. No čo už tiež som bol mladý a mentálne niekde inde - alkohol, koncerty, diskotéky a povalačstvo. Samozrejme teraz je iná doba, takže u mladých aj drogy a všehosexualita. ()

Erik7595 

všetky recenzie používateľa

http://youtu.be/GC63HGcsfEg 5* Klip podobný v duchu dynamického Closer to the Edge, ktorým svojím fanúšikom venujú všetku vďaku a poďakovanie za podporu z radov fanúšikov a Echelon po celom svete. Navyše klipom Jared chcel sprostredkovať rôzne príbehy ľudí , nech sú pozitívne alebo nie a zdeliť ich ďalej. Čo sa mu podarilo. 30 Seconds to Mars ma nikdy nesklamali a ich oddanosť fanúšikom si zaslúži veľký obdiv. Opäť skvelý klip s dobrou pesničkou. A áno, music is my drug, my addiction. It makes me happier. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Videoklip se natáčel i v České republice na festivalu Rock for People. (Tereza03)

Reklama

Reklama