Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začátek nové řady. Sir Malcolm (Timothy Dalton) se vrací, aby odhalil nové zlo, které pronásleduje Vanessu (Eva Green). (HBO Europe)

Recenzie (8)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Otvára sa nová kapitola, pričom časť deja priamo nadväzuje na prvú, relatívne úspešne uzavretú sériu a zároveň ponúka aj postavy nové a zdá sa, že s nimi bude dostatočné množstvo zábavy. Respektíve pekla. Dejová línia s novou paničkou pre Frankensteinov výtvor sa priam ponúkala a dostali sme ju, tá s čarodejnicami prekvapila a hneď vyvolala napätie a očakávania, ako bude konfrontácia medzi nimi a našimi hrdinami vyzerať. Predpokladám, že sa zase môžeme tešiť na tonu sexu. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé sezóny sympaticky navázala na první řadu, s potěšením jsem zjistil, že se tvůrcům i nadále podařilo udržet skvělou atmosféru i napětí, na které jsem si zvykl v předchozí sérii, zaujal mě i nový příběh a celkově jsem se dobře bavil. ()

Reklama

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tempo na úvod bolo síce pomalejšie, ale tá nezameniteľná atmosféra zostáva stále rovnako výdatná. Veľmi kvitujem, že sa vibe z predošlej série podaril preniesť aj do tejto, nielen zima dokáže byť mrazivá, to mi verte. Epizóda je z veľkej časti vyskladaná z výjavov a obrazov, ktoré nastienili ledačo. Ukazuje sa, že sa ešte o niečo viac zameriame na mýtický charakter tohoto ponurého sveta. Po novom sa tu vsádza vo vysoko na mágiu, čarodejníctvo a okultizmus. Je to omnoho rituálnejšie, plné temných rečí a zaklínadiel. Krvou sa tu vážne nešetrí a táto časť dokáže byť miestami až morbídne nekrofilná. Vanessa Ives si znova prechádza strašlivou hrôzou a nikdy predtým nebol jej strach až takto hmatateľný. Eva Green opäť dáva zo seba absolútne maximum a jej srdcervúce prejavy vo mne evokujú emócie. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Master, my beloved Lucifer. I have found her for you and she shall be yours. I shall assault her days and her nights. Her dreams and her prayers. No corner of her soul shall be safe. Every beat of her heart, she shall know only suffering. I will not fail you. I will not fail you. I will not fail you." ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Perfektní start nové série, která přímo navazuje na konec té první. Navíc nové téma vypadá opravdu zajímavě a nový nepřátelé naši partičky vypadají velmi nadějně. Takže co tu máme? Freinkensteinův netvor dostal svou družku, což bude jistě velmi zajímavá část příběhu a jsem opravdu zvědaví jak toto dopadne. Hlavní dějova linka se tentokrát bude točit kolem Wannessy po který pase banda čarodějnic, aby jí mohli darovat Luciferovi. Jak se to bude vyvíjet, jsem opravdu zvědaví, zatím to vypadá slušně. Opět tu máme spoustu krve, slušnou porci napětí, skvělou atmosféru. Zatím naprostá spokojenost. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama