Reklama

Reklama

Buďte opatrní, akým jedlom kŕmite svoje ratolesti počas posedenia v McDonald's či KFC. Je totiž dosť pravdepodobné, že by sa mohol medzi kuracími kúskami objaviť jeden, ktorý zmení vášho, inak milého, pokrvného potomka na malé, neposlušné zombíča! Niečo obdobné totiž postretlo jednu zo základných škôl v Danville, ktorej dodávateľom stravy pre študentov je jedna z miestnych kuracích fariem. V rovnakom čase neočakávanej pohromy pribudol do pedagogického zboru nový prírastok v podobe zastupujúceho učiteľa Clinta Hadsona. Ten si svoj úvodný deň na škole určite predstavoval inak, ako byť spolu s ostatnými kolegyňami a kolegami uväznený v jednej z tried. Nič iné učiteľskému zboru však, žiaľ, neostáva. Cieľom malých zombie beštií totiž nie je nikto iný ako dospeláci. Podarí sa posledným preživším dostať z areálu školy, a tak si zachrániť holé životy? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (87)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

U tohoto filmu už se nejedná o béčkovou kategorii,to bylo jasné céčko, které obsahovalo všechna klišé ze slabých hororů doplněná o trapný humor a jako celek mě to skvěle pobavilo. Nechal jsem odpočívat většinu ještě funkčních mozkových buněk a užíval jsem si tuhle podivnou slátaninu od začátku až do konce. Takových filmů, které si nehrají na nic většího, než opravdu jsou, bych snesl daleko víc. ()

JFL 

všetky recenzie používateľa

Hororová komedie od scenáristů hororových sérií "Saw" a "Insidious" a televizního komediálního hitu "Glee" o základce, kde se děti promění v krvelačná monstra, a do toho kupa známých tváří z populárních filmů a seriálů. Zdánlivě ideální recept na dokonalý film se bohužel v praxi proměňuje do tuctového a paradoxně neosobitého produktu. Z každé minuty snímku trčí okatý konstrukt a snaha rádoby nekonformitu, protože tu učitelé masakrují děti, ale při tom je vše vedené v rovině maximální přístupnosti, předvídatelnosti a unylosti. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

3 hviezdy tomu dám, ale ináč u mňa veľké sklamanie. Naozaj sa to držalo až príliš pri zemi. Za najlepšiu scénku vlastne považujem chlapčeka bez čeľuste a jeho následnú likvidáciu. A to sa mi zdá trochu málo. Masky celkovo chabé a toho gore tiež veľa nebolo. Keby sa to tvárilo trochu vážnejšie (ako povedzme britský The Children), bol by som nadšený. Keby sa to odtrhlo z reťaze a pribudla by poriadna masakráž, pričom by sa zapracovalo aj na maskách (ako Dead Snow), taktiež by som bol spokojný. Lenže toto mi prišlo hororové tak na 20%, zvyšok bol čisto komediálny. Takže občas som sa zasmial, ináč nič viac a nič extra pre moje chuťové poháriky... ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Cooties ťaží hlavne z čiernohumorných situácií, ktoré boli zvyčajne aj hororovo zakončené. Tiež bolo fajn vysvetlenie pôvodu a biológie toho nebezpečného vírusu, snaha bola. Ale zostalo hlavne iba pri tom humore. Našťastie vďaka tomu, že jednotlivé postavy boli charakterovo rozmanité, o takéto humorné situácie a rôzne šialené absurdnosti nebola núdza. Žiaľ ale práve hlavná postava mi prišla hrozne nevýrazná, a vlastne v takomto duchu bol potom ladený aj celý film. Pár gagov, šialených úletov a trocha slušného gore. Chcelo to však po hororovej stránke pridať paru, hlavnú postavu viac zakčniť, viac krvi, viac tvrdosti a lepšie masky, čiže všetky hororové prvky zdvihnúť aspoň o úroveň vyššie, aby sa divák nielen smial, ale sa aj trošku bál. Celkovo sa však na film dalo pozerať bez väčších problémov a hlavne bez nudy, dokonca sa niekedy dalo aj zasmiať, takže hodnotím ako čistý priemer. 60/100 ()

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

"Po pěti napůl snědených mrtvolách je to pořád děsivý, ale už tak nějak méně, že?" Parádní přírůstek do pořád ne moc rozrostlé rodinky horor-komedií (píšu o těch kvalitních), popravdě od dob Tucker a Dale vs. Zlo jsem neviděl ftipější hororovou ujeťárnu. Leigh Whannell, přestože mi znásilnil třetí Insidious, mě jako scénárista začíná bavit čím dál tím víc a Elijah Wood by se měl věnovat už jen hororům, páč i tady mu to prostě sedlo. Jop, jsem nadšenej, bedtime, motherfuckers. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (6)

  • I přesto, že Miles Elliot hrál postavu jménem „Dink“ a je tak napsaný i v titulcích, nikdo ve filmu ho nenazval jeho jménem. (Polgedney)
  • V jedné ze scén říká Wade (Rainn Wilson) Cintovi (Elijah Wood), že není žádný hobit. Jedná se o narážku na trilogii Pán prstenů, kde právě Elijah hrál hobita v jedné z hlavních rolí. (cze.Oi)

Reklama

Reklama