Reklama

Reklama

Apocalyptica: Bittersweet

(hudobný videoklip)
  • Fínsko Bittersweet
Hudobný / Krátkometrážny
Fínsko, 2004, 4 min

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Vlasatí, fínski fidlikanti z hudobnej skupiny Apocalyptica ma nikdy nebavili. Všeobecne pokladám sláčikové nástroje za nudné. Takže aj ich kombinácia s mojou obľúbenou metalovou hudbou mi vždy prišla ako len taká akási komerčná rarita. V roku 2004 sa táto formácia spojila s Ville Valom a Lauri Ylönenom, frontmanmi kapiel H.I.M. a The Rasmus a vyprodukovali seversky temný videoklip ku songu "Bittersweet". Nezapôsobilo to na mňa. Len vďaka prítomnosti a angažovanosti charizmatického Ville Valoa tomu dám dve hviezdičky. ** ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Hudba skvelá, klip veľmi ponurý, no prišlo mi to ako také hranie sa s čiernou mágiou a tou už na mňa dobre nepôsobilo a pritom tie rôzne prvky boli ako z nejakého kvalitného hororu. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Že tu narazím na tenhle milovaný klip od Apocalypticy, to jsem fakt nečekala? Jsem tím nečekaným překvápkem naprosto ohromená. Apocalypticu můžu všema deseti, od rána do večera, od večera do rána. Tenhle hudební žánr je mému srdce nejbližší a moc dobře se poslouchá v autě, pokud vám zrovna nechrastí repráky, které přestávají makat. Ville Valo tomu dal zajímavý rozměr, přímo ďábelský. Já si tu řežbu náležitě užívám. Mňam. ()

Reklama

Reklama