Reklama

Reklama

Almost Human

Trailer 1

Obsahy(1)

Pred dvomi rokmi sa Mark Fisher (Josh Ethier) náhle, bez akéhokoľvek varovania stratil v prúde modrého blýskavého svetla. Posledný človek, ktorý ho videl nažive, bol jeho kamarát Seth Hampton (Graham Skipper). V mestečku však dôjde k sérii hrozivých, násilných vrážd a Seth nadobudne podozrenie, že Mark s nimi má niečo spoločné. Je celkom možné, že sa jeho priateľ vrátil spolu s tajomným zlom, ktoré sa skrýva v jeho vnútri a núti ho páchať desivé činy. (Incantator)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (52)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Únos, návrat, řežba. Nic důmyslného ani novátorského, ale jen poctivý sci-fi-slasher připomínající báječná osmdesátá. Na nízkorozpočťák překvapivě slušné gore, nekolikrát zafungovalo kouzlo nechtěného (útok torza) a tempo, které díky víc než příjemné stopáži nepolevovalo. Víceméně jsem dostal, co jsem čekal, takže spokojenost. 70% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý príbeh, ale prekvapivo dobrý a pozerateľný. Chlapík zmizne v mimozemskom svetle, vráti sa a začne vraždiť. Stopáž je príjemne krátka, takže to rýchlo odsýpa. Čo sa týka gore efektov, sú síce priemerné, avšak niektoré momenty boli celkom silné a originálne. Skrátka ide o sci-fi hororík na jedno pozretie, vhodný ako predskokan k niečomu "väčšiemu". 60/100 ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jedného večera sa Seth stáva svedkom neuveriteľnej udalosti. Na vlastné oči videl mimozemský únos svojho najlepšieho priateľa. Samozrejme, danú historku mu nikto nechce veriť. Až na Setha, sa v malom mestečku všetci s Markovou stratou zmierili. Ten akoby tušil, že jeho návrat sa nezadržateľne blíži. Už to však nebude "on". "Almost human", prostý, jednoduchý príbeh, so štipkou sci fi. Síce bez výnimočnej atmosféry, no zato s "množstvom" skutočne slušných gore scén. Z tohto pohľadu si fanúšik hororu určite príde na svoje - 60%. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Joe Begos a jeho režisérská prvotinka, která se mi líbila o dost víc než The Mind's Eye (3*) a Bliss (2*) a jsem zvědavý ještě na VFW, které vyšlo až letos. Každopádně Almost Human, je parádní, krvavá pecka s výbornou délkou (opět), oldschool atmosférou, Gore je velice podařené, není nouze o podříznuté krky, rozmrdané hlavy - brokovnice, sekery, nůžky, nože a nejvíce mě dostalo finále, které bylo dost šílené a ujeté (vysávání/odsávání vagíny TOP). Výborná záležitost a po předešlých, zmiňovaných Hororech, které mi zrovna nesedly, je tohle veliké překvapení. (324. hodnocení) ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Za mě osobně docela velké překvapení... O filmu jsem předem nic nevěděl a proto ani nic moc nečekal, ale tohle hororové sc-fi, které pobralo hodně inspirace ze sedmdesátkových a osmdesátkových klasik, stejně jako jejich atmosféru, jasně ukázalo, že stačí mít šikovného režiséra, který má jasnou vizi v tom, co chce natočit a může tak vzniknout film, o kterém se dá s klidným svědomím říct, za málo peněz, hodně muziky... ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené