Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená, s dieťaťom... Eva trávi svoje dni tešiac sa z práce masérky, avšak obáva sa blížiaceho sa odchodu svojej dcéry na vysokú školu. Stretáva Alberta, milého, vtipného a rovnako zmýšľajúceho muža, ktorý žije sám. Ako ich romantický vzťah rýchlo prekvitá, Eva sa spriatelí s Marianne, jej novou klientkou. Marianne je krásna poetka, ktorá sa zdá „takmer dokonalá", až na jednu významnú črtu: príliš nadáva na svojho bývalého manžela. Zrazu si Eva uvedomí, že spochybňuje svoj vlastný vzťah s Albertom, keď sa dozvie pravdu o Marianninom ex. Už ani slovo je ostrá, prenikavá komédia, ktorá vtipným spôsobom báda chaos, ktorý často prichádza, keď sa znovu pustíme do vzťahu. (IFF Bratislava)

(viac)

Videá (20)

Trailer

Recenzie (95)

Mr.Dogman 

všetky recenzie používateľa

Kdyby se Enough Said neslo v duchu prvních dvaceti minut a nepřibyla by žádná výrazná zápletka, tak bych šel rovnou na plný počet. Enough Said zápletku nepotřebovalo, úplně by stačilo pozorovat skvělou chemii mezi hlavními postavami a nenechat se rušit rádoby originálním příběhem. Jinak ale skvěle pobavilo, až jsem měl pocit, jako bych sledoval konverzaci z Gilmorek. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Celkom dobré, ale v podstate nič výnimočné. Zo všetkého najviac sa mi páčilo, že to pôsobilo tak nenútene a neboli v tom žiadny zbytočné klišé prvky. Príbeh bol zaujímavý, aj zápletka a celkovo aj tie postavy, ale nemalo to taký ten kvalitný emocionálny spád ako by sa na takýto film asi patrilo. Prišlo mi to miestami také chladné a málo precítené, pritom postavy Evy, Alberta a Marianny sa priam núkali na to, aby na nich bola vytvorená celá škála emocionálnych stavov a prejavov. Takže asi toto je najväčší problém celého filmu - tá ťažkopádnosť. Inak to bolo celkom solídne, najmä zápletka a tá dilema o tom ako sa zachovať v tejto situácii - sám by som asi nevedel čo robiť na mieste Evy. Mimochodom, Julia Louis-Dreyfus je veľká sympaťáčka. ()

Reklama

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

K filmu mě přilákalo jméno Nicole Holofcener, jejíž dílka vonící Amerických nezávislým létem už mě nadchla dříve a opakovaně. I zde se potkáme s ženami, které chtějí, co nemají, a zbavují se těch, které mají, a když už dostanou, po čem stonaly, hledají chyby. Scénáristická lahůdka, kde jsem vrněla nejvíc ve chvíli, kdy Catherine Keener popisuje, proč odložila svého manžela, a Julii Louis-Dreyfus klesají koutky a zprvu tím samým mužem tolik nadšená chytí od své nové kamarádky "virus" pochybností. Nebýt její herectví tak afektované, neměla bych problém sáhnout po pětce. Viděno v rámci FebioFestu, Cinestar Anděl, 25.3.2014, 14.30, sál 12, J18 :). ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Chlap nikdy sám od sebe nepochopí, že žena potřebuje pomoci a žena zase nikdy nepochopí, že její popichování do partnerových slabin jí nepřinese pořádný večerní sex. Podobná životní moudra tento snímek nabízí a přidává jednu perličku, když čerstvě zamilovaná Eva hledá manuál na ovládání svého nového přítele u jeho bývalky. Jsem velký dobrák, takže bych Evě přál, aby do konce života zůstala sama a neničila života podobným sympaťákům jako je Albert, který je "příliš starý na podobné sračky, jako je zlomené srdce." ()

skockalanova 

všetky recenzie používateľa

Tento necakane sympaticky film som prepla z nudy v nedelu dopoludnia uplne nahodou. Na prvy pohlad klise na typ komedialneho milostneho trojuholnika, chlapik ma vsak tak zaujal, ze som pri nom ostala. A urobila som dobre. Bolo to velmi mile a nevtierave, vtipne. Odporucam ako prijemnu jesennu komediu, ale hoci aj po cely rok! ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (22)

  • Vo väčšine jej filmov Toni Collette používa americký prízvuk. Avšak v tomto filme používa svoj prirodzený austrálsky prízvuk. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama