Reklama

Reklama

Ambiciózna televízna reportérka Meghan Milesová túži pracovať ako moderátorka spravodajstva, ale pohovor na vysnenú prácu jej nevyjde a televízia si vyberie iného kandidáta. Keď ju večer bez slova opustí aj jej priateľ, rozhodne sa vyraziť do mesta za zábavou a zabudnúť na všetky starosti. Celú noc prehýri s neznámym atraktívnym mužom. Na svoje veľké prekvapenie sa Meg ráno prebudí v cudzom byte a v neznámej štvrti Los Angeles. Zrazu dostane správu od svojho agenta, že prácu v prestížnej televíznej stanici predsa len získala, musí sa však ešte raz dostaviť na pohovor. Ako sa však vymotá z nebezpečnej lokality na okraji Los Angeles bez auta, preukazu totožnosti a peňazí, ktoré v noci stratila, ba dokonca aj bez mobilu, ktorý si zabudla v cudzom byte? V strašnom strese uviazne v uličke drogových dílerov a prostitútok. Akoby to nestačilo, v pätách má políciu. A za osem hodín ju na druhom konci veľkomesta čaká najzásadnejší pohovor jej kariéry, ktorý jej môže splniť životný sen - stať sa moderátorkou spravodajstva prestížnej televíznej stanice! (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

roning85

roning85 (hodnotenie, recenzie)

nechapem ako moze byt moderatorka hlupa ako kolik. Ano predsa je to len film nie?

Uživateľ +sfinx+ zmazal svoj príspevok.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

+sfinx+

+sfinx+ (hodnotenie, recenzie)

Koukám, že překladatel traileru je velký vyznavač spisovné mluvy :-) ... jedno "bitch" vynechal, druhý přeložil jako 'ženská' a 'slutty' jako vyzývavý. Jinak velmi dobrý výběr hudby, škoda že bude k mání až po vydání.

Patw

Patw (hodnotenie, recenzie)

Nene hlavní hrdinka má u sebe šaty na převlečení. Má na sobě víc vrstev. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Patw

tak třeba se to tak nějak tam vysvětlí , pevně v tom doufám já Vanish nepoužívám , já používám Perwoll ten tě taky skvrn zbaví 

Patw

Patw (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

No jo vlastně! Ten má vždy s sebou i když nemá kabelku :D Stejně mi to ale přijde hloupé. V dnešní době se takhle přes noc ztratit taková shoda okolností... no v Americe je možné vše. I ten Vanish.

na príspevok reagoval Yoshitsune

Patw

Patw (hodnotenie, recenzie)

Vypadá to dobře. Aspoň na jedno podívání to stojí. Jen mě zaráží, že i přesto, že se plazí kanálem šaty má na konci stále krásně žluté. ×D 

na príspevok reagoval Yoshitsune

Reklama

Reklama