Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľudská rasa dlho bojovala proti upírom, až ich nakoniec vyhnala na smetisko dejín. Kedysi slávni upírski hrdinovia sú skloňovaní iba v mýtoch. Medzi zvyškami upírov zúri občianska vojna. Korunný princ upírov je prinútený utiecť do hôr novej Ameriky. Tu, ukrytý pred ľuďmi aj upírmi, sa snaží o vybudovanie armády, s ktorou by mohol pomstiť svoju rodinu. Avšak nezostane utajený pred svetom dlho.
O niekoľko rokov neskôr, na sklonku zimy, skupina vysokoškolákov a vysokoškoláčok začína v okolí hory realizovať výskum zameraný na identifikáciu príčin zmiznutia všetkého života z tohto kraja. S čím však nerátajú je skutočnosť, že onedlho ich čaká ich vlastný boj o prežitie. Ich ďalší osud má v rukách nekorunovaný vládca upírov. (misterz)

(viac)

Recenzie (2)

George Stobbart odpad!

všetky recenzie používateľa

Nezáživná, nudná, lacná fantasy upírina o dementnom upírskom princovi, ktorý bol v minulosti vyhnaný ľuďmi, no ukryl sa v horách a začal hromadiť armádu, aby vykonal svoju pomstu. Jedného dňa to tu však objaví zatúlaná skupinka študentov a konflikt sa môže začať. Hrozné niečo to bolo... Normálne by som dal aspoň 1* za snehové prostredie, ktoré značne obľubujem, ale toto bol tak odporný shit, že nemôžem. To už radšej všetky diely Twilight série 3x za sebou. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Jeden z těch filmů, kde je vidět, že někdo chtěl, ale ono to moc nešlo. Je to fantasy, je to trochu hororové, jsou zde divní upíři a v konečném důsledku příběh, který ale opravdu neskutečně nudí. Nedá se nic dělat, o upírech prostě nemže točit každý. Tohle je přesně ten případ. Rádoby něco, ale nakonec nic. Ani levnější produkce tenhle film, který je zbytečně roztahaný, moc neomlouvá. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené