Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľudská rasa dlho bojovala proti upírom, až ich nakoniec vyhnala na smetisko dejín. Kedysi slávni upírski hrdinovia sú skloňovaní iba v mýtoch. Medzi zvyškami upírov zúri občianska vojna. Korunný princ upírov je prinútený utiecť do hôr novej Ameriky. Tu, ukrytý pred ľuďmi aj upírmi, sa snaží o vybudovanie armády, s ktorou by mohol pomstiť svoju rodinu. Avšak nezostane utajený pred svetom dlho.
O niekoľko rokov neskôr, na sklonku zimy, skupina vysokoškolákov a vysokoškoláčok začína v okolí hory realizovať výskum zameraný na identifikáciu príčin zmiznutia všetkého života z tohto kraja. S čím však nerátajú je skutočnosť, že onedlho ich čaká ich vlastný boj o prežitie. Ich ďalší osud má v rukách nekorunovaný vládca upírov. (misterz)

(viac)

Recenzie (2)

George Stobbart odpad!

všetky recenzie používateľa

Nezáživná, nudná, lacná fantasy upírina o dementnom upírskom princovi, ktorý bol v minulosti vyhnaný ľuďmi, no ukryl sa v horách a začal hromadiť armádu, aby vykonal svoju pomstu. Jedného dňa to tu však objaví zatúlaná skupinka študentov a konflikt sa môže začať. Hrozné niečo to bolo... Normálne by som dal aspoň 1* za snehové prostredie, ktoré značne obľubujem, ale toto bol tak odporný shit, že nemôžem. To už radšej všetky diely Twilight série 3x za sebou. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Jeden z těch filmů, kde je vidět, že někdo chtěl, ale ono to moc nešlo. Je to fantasy, je to trochu hororové, jsou zde divní upíři a v konečném důsledku příběh, který ale opravdu neskutečně nudí. Nedá se nic dělat, o upírech prostě nemže točit každý. Tohle je přesně ten případ. Rádoby něco, ale nakonec nic. Ani levnější produkce tenhle film, který je zbytečně roztahaný, moc neomlouvá. ()

Reklama

Reklama