Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 3
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Réžia:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (viac)

Hudba:

Dan Marocco

Hrajú:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (viac)
(ďalšie profesie)

Série(8) / Epizódy(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(viac)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (46)

Pilotní díl (2013) (S01E01) 

Príbeh: Príchod nového kapitána na oddelenie vrážd v Brooklyne a zoznámenie sa s novým teamom. Prvý spoločný prípad ukradnutej šunky vyriešený. Prevedenie: Od Andyho Samberga by som čakal oveľa nechutnejší humor ale scenáristi ho držia na uzde tak je to celkom pozerateľná a dá sa na tom dobre zasmiať uvidíme kam sa to poberie ďalej. Zatiaľ je tam kopa zaujímavých postáv ktoré majú čo ponúknuť. 80% ()

Tagger (2013) (S01E02) 

Príbeh: V ďalšej epizóde si Peralty a jeho team posvietia na miestneho sprejera z ktorého sa vykľuje synáčik náčelníka polície. Prevedenie: Interakcie medzi Pareltym a kapitánom sú asi najzaujímavejšie na celom diely. Linka s vešticou dosť slabá. 57% ()

Krize (2013) (S01E03) 

Príbeh: Agent Peralta má pocit, že je prekliaty a tak sa snaží urobiť všetko pre to aby vyriešil aj ten najbanálnejší prípad. Zatiaľ sa dievčatá snažia dostať deti preč od drog a ukázať im idilku policajného života. Prevedenie: Páčilo sa mi to. Tá smola bola celkom vtipná. A vidieť Terryho Crewsa stavať ružový domček pre bábika na nezaplatenie. 80% ()

Zdravotní prohlídka (2013) (S01E04) 

Príbeh: Peralta sa musí zmieriť s faktom že bude pri najbližšom prípade Boylovou dvojkou. Nová sexi patologička ale zamieša kartami. Celé oddelenie nerozumie výrazom tváre nového Kapitána. Prevedenie: Zábavná časť ale zas jedna dejová linka drhla. Patologička s chúťkami na mŕtvoly pobavila až divne moc. 82% ()

Sup (2013) (S01E05) 

Príbeh: Parta musí prenechať svoj prípad Supovi s čím sa nechcú tak ľahko zmieriť. Zatiaľ Terry prekonáva za pomoci kapitána svoj mentálny bol z používania zbraní. Prevedenie: Opäť veľmi vtipné ale stále tá druhá dejová linka ťahá za kratší koniec a chcel by som sa dočkať časti kde budú prinajmenšom vyrovnané. 76% ()

Halloween (2013) (S01E06) 

Príbeh: Je tu Halloween a Peralta sa vsadí s kapitánom, že neukradne jeho medailu cti z jeho kancelárie do rána. Zatiaľ policajti v kostýmoch riešia zločiny v uliciach. Prevedenie: Zatiaľ najlepšia časť. tie pokusy o vpády ma bavili nenormálne. Tá druhá linka opäť slabšia ale bolo jej tam tak málo, až to nebolo v konečnom dôsledku rušivé. 90% ()

48 hodin (2013) (S01E07) 

Príbeh: Peralta má presne 48 hodín aby usvedčil páchateľa z miesta činu. Čo bude asi celkom náročné nakoľko sa môže spoliehať iba na svoje presvidčacie schopnosti bez dôkazov. Terry má spánkový deficit a dáva to ľuďom v práci poznať. Amy sa teší na rande ktoré jej nie je súdené. Prevedenie: Tá hra na gitare vo vyšetrovačke ma dostala do kolien viac ako rozcuchaný Terryho účes. 91% ()

Stará škola (2013) (S01E08) 

Príbeh: Perolta sa stretáva so svojím detským hrdinom ale zisťuje, že si ho moc idealizoval. Agentka Diszová sa pripravuje na predstúpenie pred portu na súde. Prevedenie: Konečne boli humorom pretkané obe dejové linky na Diazovej som sa šúľal asi najviac. 92% ()

Salova pizza (2013) (S01E09) 

Príbeh: Rivalita medzi hasičmi a policajtmi eskaluje pri prípade vyhorenej Pizzerie. Možnosť povýšenia agentky Diazovej leží v žalúdku jej kolegyni. Prevedenie: Citeľne slabšia druhá dejová linka a Perolta tiež nevyužil plný potenciál z hasičského konfliktu. 72% ()

Díkuvzdání (2013) (S01E10) 

Príbeh: Amy sa pokúša usporiadať oslavu ku dňom vďakyvzdania hlavne aby zapôsobila na kapitána svojím prejavom. Ten má ale plné ruky práce lebo z okresu niekto ukradol zabavené peniaze a tak sa s Peroltom rozhodnú zlodeja vypátrať. Prevedenie: Bavil som sa neskutočne na hladnom Terrym aj na pokazenej oslave. 90% ()

Vánoce (2013) (S01E11) 

Príbeh: Perolta dostane za úlohu ochraňovať Kapitána, ktorému sa niekto vyhráža zabitím. Terry musí pred psychologičkou dokázať, že sa môže vrátiť do ulíc. Prevedenie: Najviac bavilo sedenie u psychologičky a čistý priestrel zadku. Linka s kapitánom bola tentoraz slabšia 77% ()

Pontiacový bandita (2014) (S01E12) 

Príbeh: Jakeovi s Rosou prejde cez rozum zlodej pontiakov. Kapitán sa snaží vnútiť niekomu šteniatka. Celý okres sa snaží pomôcť ranenému Boylovi. Prevedenie: Od začiatku do konca som sa kosil. Santiagovej utajovaná alergia ma dostala. 93% ()

Sázka (2014) (S01E13) 

Príbeh: Jake vyhrá stávku so Santiagovou a tak majú spolu rande. Boyle získava medailu za statočnosť spolu s koňom. Kapitán sa snaží Terrymu zachrániť vzťah so ženou. Prevedenie: Trocha sa posúvame aj na emočnej úrovni čo seriálu asi celkom prospeje a Santiagová je celkom sexi a je dobré to ukázať. 95% ()

Ebenový sokol (2014) (S01E14) 

Príbeh: Terry sa vracia do ulíc a jeho prvý prípad je hneď v utajení v miestnom gyme kde sa s Jakom a Boylom budú snažiť usvedčiť pašerákov Steroidov. Prevedenie: Slabší diel ale stále si to drží úroveň. Druhá linka s vykradnutým bytom nepobavila skoro vôbec. 76% ()

Operace: Uražená pýcha (2014) (S01E15) 

Príbeh: Santiagová chce prestúpiť na oddelenie závažných zločinov s čím sa Jake nevie zmieriť. Prevedenie: Príjemné cameo Adama Sandlera, na aukcií starožitností. Celkovo aukcia bavila asi najviac. Ak si k tomu ešte pridáme záškodnícky plán Kapitána a Seržanta tak máme dokonalú epizódu. 90% ()

Oslava (2014) (S01E16) 

Príbeh: Kapitán Holt bude mať u seba doma oslavu a tak sa jeho tím zoznámi s jeho manželom, čo vyeskaluje do množstva zaujímavých situácií. Prevedenie: Bližšie sme sa pozreli do súkromia kapitána Holta a ja som sa na tom neskutočne bavil. Bavia ma jednotlivé charaktery, ktoré majú odlišný štýl humoru. Najviac mi sedí Jake a Terry. 95% ()

Boyle v celé parádě (2014) (S01E17) 

Príbeh: Boyle nevie byť úprimný k svojej novej láske a povedať jej, že sa nechce sťahovať do kanady. Jake sa mu s tým pokúsi pomôcť. Dievčatá na oddelení odsúdia výpoveď svedka iba pre to, že sa oblieka za superhrdinu. Prevedenie: Humor nebol až tak na hrane ako by sa dalo a aj dejové linky mi nijak zvlášť nesedeli. 65% ()

Byt (2014) (S01E18) 

Príbeh: Jake musí odkúpiť od správcu svoj byť inak o neho príde. Na scéne sa objavuje Gina, ktorá sa mu snaží nájsť bývanie. Na stanici zatiaľ parta bojuje s kolegom so zlou hygienou. Prevedenie: Výber bytu v Jakovej cenovej rovine bolo to najzábavnejšie čo som zatiaľ videl. Našťastie lebo druhá linka z kanclu bola o dosť slabšia. 70% ()

Taktický výcvik (2014) (S01E19) 

Príbeh: Celý okrsok ide na tréningové cvičisko. Jake má dôvod aby zlomil rekord cvičiska nakoľko chce zapôsobiť na Santiagovú a eliminovať jej starého kamaráta z akadémie. Prevedenie: Konečne časť na ktorej som sa bavil od začiatku do konca. Vynikajúce hlášky a aj atmosféra na cvičisku. 92% ()

Bujaré svědkování (2014) (S01E20) 

Príbeh: Dievčatá a Terry držia drastickú diétu a snažia sa vydržať čo najdlhšie. Jake ako Charlesov svedok musí prebrať úlohu oznamovateľa zlých správ. Prevedenie: Jedna z tých lepších epizód nakoľko boli extrémne vtipné obe dejové linky a bavil som sa od začiatku do konca. 90% ()

Súvisiace novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (viac)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (viac)

Reklama

Reklama